Szukam ludzi do pogrania wspólnie w ową gierkę, aktualnie dostała ona wsparcie ESL i 2 sierpnia zaczyna się pierwszy turniej 3 v 3 na PC, więc powoli zbieram drużynę, nie mam szczególnych wymagań, jedynie kultura osobista i przyjazne nastawienie do innych
Rocket League
Ja posiadam gierę
Ta gra jest jeszcze w alphie albo cos? Jedyny sposob na granie to kupienie?
@SuchCio
Nie, możesz ściągnąć np. z torrentów
Piracta nie wspieram, ale link mogę Ci dać na pw
Ta gra jest jeszcze w alphie albo cos? Jedyny sposob na granie to kupienie?
Z tym że wtedy z nami nie pograsz, będziesz mógł grać tylko z botami bo nie połączysz się do sieci rl.
@DeSkA
Zaproś mnie na steamie to podam ci link do drużyny esl, moje id to Hervercafter
Jakby ktos chcial pograc to dodawajcie http://steamcommunity.com/id/_Ezg0t/
Gramy we 2 z kolega poki co
Właśnie pobieram Rocket League, wygląda bardzo fajnie, skilla trzeba trenować
Daj link do prof.
Właśnie pobieram Rocket League, wygląda bardzo fajnie, skilla trzeba trenować
Fajna giera
~Leman
Pojawiają się już pierwsi idioci w Rocket którzy wbijają tylko po to by strzelać samobóje, zauważyłem też dziwne zachowania podczas samej rozgrywki i nie są to lagi, prędzej hacki, piłka odbija się od niewidzialnych obiektów albo gracz który przez cały mecz stoi sobie w bezruchu w obrębie bramki nie uczestnicząc w grze a potrafi zaliczyć asystę lub też nawet strzelić bramkę bo nagle piłka zostaje skierowana w strone bramki przez tajemniczą niewidzialną postać :]
Szukam ludzi do pogrania wspólnie w ową gierkę, aktualnie dostała ona wsparcie ESL i 2 sierpnia zaczyna się pierwszy turniej 3 v 3 na PC, więc powoli zbieram drużynę, nie mam szczególnych wymagań, jedynie kultura osobista i przyjazne nastawienie do innych