Witam serdecznie.
Nie zauwazylem na forum ni jednego tematu odnosnie dzisiejszego startu.
A wiec chce zapytac czy nie znalazla by sie garstka os, aby tak po 12 zacząć odliczanie? :s(TS,Ventrillo czy skype.)
Witam serdecznie.
Nie zauwazylem na forum ni jednego tematu odnosnie dzisiejszego startu.
A wiec chce zapytac czy nie znalazla by sie garstka os, aby tak po 12 zacząć odliczanie? :s(TS,Ventrillo czy skype.)
Mam jakies pozytywne przeczucia co do tej gry, choc dziwi mnie "mala" waga klienta.
Niemniej pisze sie na gre, ale jutro od ok.15-stej, jako Azurian Priest.
;o myślałem że będzie spam a nikt nie piszę więc zacznę 1
będę grał klerem potem elementem że tak powiem
jaką stroną gramy ?
i polecam ts3 bardziej
Edit : komuszon mnie wyprzedził ja gram eheh jeszcze zobaczę co i jak mamy 4 h więc coś pisać bo klerik solo to nie zbyt
ps; wiem że piszę się cleric
ciekawe co wyjdzie z tej gierki
ja sprobuje krajem ognia - asrai - warrior,berserker
watpie ze bede czekal do 12 bo pewnie cos im nie wyjdzie, szkoda czasu ;p
Też wypróbuje grę ale dopiero jutro po 13 Jeśli ktoś będzie t niech poda ts'a wejdę właśnie w tych godzinach:)
Też zamierzam spróbować, ale raczej nie będę czekał na start. Ew. dopiero jutro po pracy ok. 17
Hmm... Widzę więc, że sporo osób piszę się na grę.
Cóż, być może poprowadzę sekcję DP w RODE?
Jeśli ktoś byłby chętny, pisać tutaj.
Forum - www.drunkpandaz.pun.pl .
Pozdrawiam, Templar.
Ja też się pisze do składu. Czekam na adres Ts badz sykpe
Jak ktos potrzebuje Priesta do gildi pisac do warth
Dajcie jakiegoś TS'a i info w czym gramy ; )
Większość gra w Azurianach (chyba). Jakby ktoś potrzebował tanka pisać do Senzej
No ok, to gramy w Azurianach, a co z TS'em?
Cóż, ja niestety na swoim nie mam już miejsca :f
I jak tam gra ? Wrzuci ktoś jakąś relację ? (;
Mam 17 lvl po stronie Azurian, więc mogę co nie co napisać. Gra taka brzydka nie jest jak co niektórzy piszą. Niedokończone grafiki są na górach i gdzieniegdzie w instancjach. Ludzie narzekają też na ciągłe i długie bieganie. Są od tego latające mounty by ominąć złośliwe moby i przyspieszyć podróż, można też fajne widoki popodziwiać. Poziomy trudno bije się do 10 lvla, potem na instancje się chodzi w których ma się zadania. W pierwszej instancjii są dwa bossy za które można zdobyć niezłe rzeczy i sporo expa. Gdy będzie się miało już niebieski gear na 10 lub 15 lvl, moby bardzo szybko padają a i sami jesteśmy kilkukrotnie wytrzymalsi. taki ekwipunek można doładować kamyczkami zwiększającymi staty. Potiony są w sklepach za drogie, więc lootuje się je z mobów. Za często ich nie używamy, tylko w extremalnych sytuacjach, można po prostu posiedzieć i odczekać na zregenerowanie HP i MP. Z tego co wiem od graczy, questy kończą się (lub jest ich co raz mniej) na 18-19 lvlu. Naszczęście są main questy które dają wystarczająco dużo expa, by pogrindować kilkanaście mobków do kolejengo lvla
Tyle w sprawie PvE, teraz przejdę do PvP. Powalczyć z innymi graczami można albo na otawrtej przestrzeni gdzie dzielimy questy, coś jak Allods, albo bierzemy udział w zamkniętych PvP, gdzie spotyka się 28 graczy z Azurian i Firean. Czternastu po każdej stronie konfliktu. Po wygranej albo przegranej dostajemy paczuszkę, którą możemy otworzyć kiedy chcemy. W takim zawiniątku znajdziemy miksturki do życia i many, jakiś booster zwiększający naszej drużynie atak i obronę i inne duperele.
Jeśli są jakieś pytania, pytajcie, ale nie znam odpowiedzi na wszytkie pytania rzecz jasna ^^
hmmm skoro mowisze ze na 10lvlu jest lepiej tos ie pomecze i wbije go, na 9lvlu zakonczylem, wlasnie ze wzgledu na to ze duzo biegania...
do tego gram po stronie firean i nie mam z kim grac ;d
Dwarfar - ile aktualnie jest gildii? Czy dalej tylko primalinstinct?
Są już dwie gildie.
A my mam nadzieję że się zbierzemy i coś założymy?
Szkoda, ale 17lv to nic i jednak sie troche mylisz.
Mi sie zadania skonczyly juz na 6lv, zreszta nie tylko mi jak bylo napisane na czacie.
Zadania 28 + daja moze 45% i reszta ta grind, a za moba jest 0,20 % to nie jest ich "kilkanascie".
Kolejno do 19lv moze i szybko na YGG, ale nastepny dung to jakas masakra, wiec praktycznie tylko grind.
Czat opanowany przez (chyba) turkow.
Do party nie dojdzie nikt, ale spoty pelne, wiec sie nie da grac.
I jak pisalam YGG to nie problem, ale do CN ani party, nic.