Na szczęście gra jest w języku ang.
I tu się zgadzam : społeczność jest ***...
A teraz mam napis "Block". Ciekawe za co, dobra, koniec grania w RODE.
Na szczęście gra jest w języku ang.
I tu się zgadzam : społeczność jest ***...
A teraz mam napis "Block". Ciekawe za co, dobra, koniec grania w RODE.
Gra słaba...dobiłem 24 lvl i jakoś jestem rozczarowany. Społeczność syf , kiła i mogiła. Durne kebaby na każdym kroku i mało dynamiczne dungi które trzeba robić po milion razy by wbić coś expa...PvP też nie jest najlepsze.
Party nikt nie da, ale KSują aż do śmierci.
PvP nie jest złe, ale 14v14 prawie nigdy nie udaje się zebrać. Powinno być na miej graczy.
Mam tylko 1 pytanie do ludzi którzy grali w ten tytuł, w czasie przemieszczania się można używać skilli czy jak biegasz to biegasz a jak bijesz to stoisz ?
Tak można. Napewno można magiem, resztą klas, nie wiem, ale pewnie też tak można.
Mam tylko 1 pytanie do ludzi którzy grali w ten tytuł, w czasie przemieszczania się można używać skilli czy jak biegasz to biegasz a jak bijesz to stoisz ?
Nawet trzeba, bo range mają strasznie mało defa.
PvP dalej kuleje?
Może za pół rok poprawią PvP na tyle, by czerpać jakąś przyjemność z niego. Łucznicy są OP w PvP, reszta klas odchodzi z podkulonym ogonem.
Dużo polaków gra w nią ? Zamierzam sobie ściągnać ale cały czas się zastanawiam, doradźcie mi
Dużo polaków gra w nią ? Zamierzam sobie ściągnać ale cały czas się zastanawiam, doradźcie mi
Może i grali ale nikt się nie przyznawał. Gidli PL nie było.
Opłaca się pobrać tą grę ? Aktualnie jakieś szukam.
nie oplaca sie, gra sama w sobie jest dosc ciekawa, ale community, optymalizacja i statyczne dungi ktore trzeba robic 100000 razy po prostu niszczą tą gre
Opłaca się pobrać tą grę ? Aktualnie jakieś szukam.
Po tym jak mam bana za nic to powiem, że nie.
Ja tam gram w 7SO.
Z tego co słyszałam to hardcorowe p2w, 500$ za zrobienie broni na max +.
Po tym jak mam bana za nic to powiem, że nie.Ja tam gram w 7SO.Z tego co słyszałam to hardcorowe p2w, 500$ za zrobienie broni na max +.
Fichetta hardcorowe ceny to masz w LOCO, za część +7 ludzie płacą po 2k $.
Witam serdecznie.
Nie zauwazylem na forum ni jednego tematu odnosnie dzisiejszego startu.
A wiec chce zapytac czy nie znalazla by sie garstka os, aby tak po 12 zacząć odliczanie? :s(TS,Ventrillo czy skype.)