Witam wszystkich serdecznie
Jakiś czas temu napisałem tu post, niestety bez żadnego odzewu. Stwierdziliśmy jednak, że warto spróbować ponownie do rzeczy...
Kilka miesięcy temu wraz z dziewczyną zaczęliśmy grać w Final Fantasy 14. Okazało się, że ta gra mocno nam przypasowała w związku z czym zaczęliśmy ściągać znajomych.
Ostatecznie okazało się że mamy pięć osób. Wraz z dziewczyną i kolegą doszliśmy już w zasadzie do end game'u, a ostatnio przyłączyła się do nas moja siostra i dwóch kolegów. (Tak, wychodzi sześć osób, ale jeden z nich nie wykazuje zbyt dużego zapału do gry )
Fajnie byłoby jednak poszerzyć rodzinkę i poznać nowe osoby (mowa oczywiście o rodzince w grze. Gramy z tym samym nazwiskiem "Freeman"). Myślę, że jest ona całkiem rozpoznawalna na serwerze w tej chwili ze względu na licznie przewijające się nicki. Koniec tego nudnego wstępu, przejdźmy do konkretów.
Poszukujemy graczy chętnych do rozpoczęcia swojej przygody w Final Fnatasy 14 wraz z nami na serwerze moogle. Chcemy utworzyć stałe 8 osób aby czyścić end game'owy content, oraz na bierząco bawić się w wymyślanie strategii na to co nadejdzie Członek rodziny Freeman może liczyć na wszelkie porady i pomoc z naszej strony.
Oprócz entuzjazmu związanego z end game contentem, potrafimy się również powygłupiać. Kręcimy filmy (wczoraj wyszło nam synchro dance video wraz z obecną gildią), urządzamy jaquzzi party w siedzibie naszej gildii i po prostu szukamy dobrej zabawy.
Jeśli ktoś się zdecyduje, to niech pamięta że postać na naszym serwerze można zrobić w godzinach porannych (do 13) ewentualnie wieczorem/ w nocy ze względu na spore zaludnienie.
Gorąco liczę na to, że ktoś się do nas przyłączy Niech rodzina Freemanów rośnie w siłę.
Pozdrawiam i czekam na ewentualny odzew poniżej