Po wielu latach zalogowałem się na mojego rogala z odległych czasów pandari, ciekawi mnie jak sie miewa ta klasa teraz chciałbym jakiś build pod pvp i pve żeby w miarę łatwy był i żeby nie było dużej ilości speli, znacie jakiś ;D? jakieś porady, troche ciezko zalogowac sie na psotac na 100 lvl i zobaczyc taka ilosc skilli, których nie pamietam a niektore sa po reworku, z góry dziekuje bo chciałbym sie jakos w tej klasie odnalesc, chyba najabrdziej ta klasa mi sie podoba
Rogue build porady
Polecam strone Icy-veins, tam masz wszystko
Najlepszą specjalizacją jest obecnie Subtlety
https://www.icy-veins.com/wow/subtlety-rogue-pvp-guide
W linku masz wszystko, od wyboru talentów po rotację skilli
Dziękuje
Polecam też Discorda dla rogali. Można tam się wielu rzeczy dowiedzieć, w tym spytać specjalistów Mili ludzie, sam pytałem o Outlawa bo chciałem grać tym specem.
PS. Averocker, widzę, że też się przerzuciłeś na WoWa. Pamiętasz mnie w ogóle? Z gw2 xD
Coś kojarzę ;D
Po wielu latach zalogowałem się na mojego rogala z odległych czasów pandari, ciekawi mnie jak sie miewa ta klasa teraz chciałbym jakiś build pod pvp i pve żeby w miarę łatwy był i żeby nie było dużej ilości speli, znacie jakiś ;D? jakieś porady, troche ciezko zalogowac sie na psotac na 100 lvl i zobaczyc taka ilosc skilli, których nie pamietam a niektore sa po reworku, z góry dziekuje bo chciałbym sie jakos w tej klasie odnalesc, chyba najabrdziej ta klasa mi sie podoba