Rogue pomoc / wyjasnienie

Witam wszystkich , jestem nowym graczem w wowie i mam pytanie bo wydaje mi sie ze za małe attaki wciaz daje i nie wiem co zle robie ale inni gracze leja mnie jak chca co mnie bardzo deneruje i nie wiem co mam z tym zrobic . ;/ prosze o pomoc jakas

Jaki masz level ? rogal jest dość trudną postacią dla początkującego

wszystko zalezy od gearu jaki masz...jaki lvl i tak dalej jak w kaZdym mmo musisz sie ubrac . tez zaczynam gre gram rogalem ale na dg robie najwiekszy dmg nie raz nawet przeganiam ludzi z hairloomami,

Nie no bez pzresady, bez heirloomów podczas levelowania na BG jest się kukłą do bicia a jedyną Twoją szansą jest wbicie na niewidce w gracza któremu zostało już tylko 15% hp, w przeciwnym wypadku padniesz na 3 hity od heirloomowego gracza

Dokładnie, pewnie biegasz w zwykłym eq, a reszta graczy to heirloomy, tutaj tkwi problem.

wszystko zalezy od gearu jaki masz...jaki lvl i tak dalej jak w kaZdym mmo musisz sie ubrac . tez zaczynam gre gram rogalem ale na dg robie najwiekszy dmg nie raz nawet przeganiam ludzi z hairloomami,

Nagraj mi filmik jak przeganiasz ich w depsie bez "hairloomow" xD

Witam wszystkich , jestem nowym graczem w wowie i mam pytanie bo wydaje mi sie ze za małe attaki wciaz daje i nie wiem co zle robie ale inni gracze leja mnie jak chca co mnie bardzo deneruje i nie wiem co mam z tym zrobic . ;/ prosze o pomoc jakas