Rohan BF bluescreen

Witam, pobrałem rohana z 3 różnych źródeł, ale za każdym razem po aktualizacji jak chcę wejść do gry wywala mi bluescreen 0x0000050.

Raz udało mi sie wejść do gry, jak przeinstalowałem rohana z dysku D na C. Sterowniki najnowsze, tak pokazuje program slim drivers.

Format robiłem, ale to nie pomogło.

Win 7 ulti

w innych grach nie mam problemów.

Obie partycje są na jednym dysku twardym? sprawdz dysk jakis testerem albo chkdsk chociaz.

Tak, obie partycje są na jednym dysku.

Zrobiłem test programem Hard Disk Sentinel:

Stan dysku twardego jest DOSKONAŁY. Nie znaleziono problematycznych lub słabych sektorów, problemów z rozpędzaniem talerzy oraz błędów przesyłania danych. Nie jest wymagane żadne działanie.

Jeżeli masz najnowsze sterowniki od grafiki to spróbuj zainstalować starsze. Najlepiej by było gdybyś miał zdjęcie tego bluescreena, albo log. Jak znaleźć log bluescreena znajdziesz w necie, jest tego miliardy.

cf7b28246938e8edm.jpgJak nie starczy to zrobię jeszcze jedno.

Usuń gameguard kompletnie z komputera i pozwól, żeby gra zainstalowała go na nowo. Upewnij się, że program ma uprawnienia administratora i nie zabraniasz mu niczego podczas instalacji.

Nie pomogło, raczej sobie odpuszcze, ale wielkie dzięki za pomoc

Jak uważasz. dump_wmimmc.sys to element gameguarda, więc to z nim jest ogólnie problem.

Dzięki wielkie, może pózniej jeszcze coś pokombinuję, + dla Pana

Witam, pobrałem rohana z 3 różnych źródeł, ale za każdym razem po aktualizacji jak chcę wejść do gry wywala mi bluescreen 0x0000050.

Raz udało mi sie wejść do gry, jak przeinstalowałem rohana z dysku D na C. Sterowniki najnowsze, tak pokazuje program slim drivers.

Format robiłem, ale to nie pomogło.

Win 7 ulti

w innych grach nie mam problemów.