Rohan- Na jakim serwerze zagrać

Witam.Postanowiłem, że zagram w tą grę. Wchodzę do gry i zastanawiam się. Czemu się zastanawiam?. Otóż nie wiem jaki serwer wybrać.Chodzi o oficjalne serwery

Chciałbym aby serwer spełniał te warunki(jak jest to niemożliwe to podawajcie inne dobre serwery)

-dużo osób (bardzo obowiązkowe)

-dużo polaków (obowiązkowe)

-chciałbym aby przybywały stale nowe osoby, bo jak zacznę grać to nie chce być sam na lokacjach i nie chcę sam expić (nie tak strasznie obowiązkowe)

-serwer niedawno postaniony (nie obowiązkowe)

Proszę o dawanie propozycji serwerów OFICJALNYCH (globalnych)

Zamieszczam skalę po to by nikt nie miał problemu z tym co napisałem obok warunków

SKALA od najważniejszego

*bardzo obowiązkowe

*obowiązkowe

*mniej obowiązkowe

*nie tak strasznie obowiązujące

*nie obowiązkowe

*nie może być

*wykluczone

przeczytaj sobie ten temat (największe pl forum rohana, bardzo dobre) http://rohanonline.pl/forum/index.php?topic=21624.0

@up

To co podałes ma 2 serwery,a mi wyskakuje okolo 8

Polecam server Divinity :) Gralem i jest dosyc, chociaz moim zdaniem Rohan juz calkowicie pada i nie oplaca sie grac w ta gre :D

Bez IS ciężko,nie płacisz to daleko nie zajdziesz, a bez IS o pvp to już możesz zapomnieć, na privach jest to samo więc zapomnij o Rohanie i lepiej znajdź sobie jakąś normalną grę bo tą zniszczył IS.

Witam.Postanowiłem, że zagram w tą grę. Wchodzę do gry i zastanawiam się. Czemu się zastanawiam?. Otóż nie wiem jaki serwer wybrać.Chodzi o oficjalne serwery

Chciałbym aby serwer spełniał te warunki(jak jest to niemożliwe to podawajcie inne dobre serwery)

-dużo osób (bardzo obowiązkowe)

-dużo polaków (obowiązkowe)

-chciałbym aby przybywały stale nowe osoby, bo jak zacznę grać to nie chce być sam na lokacjach i nie chcę sam expić (nie tak strasznie obowiązkowe)

-serwer niedawno postaniony (nie obowiązkowe)

Proszę o dawanie propozycji serwerów OFICJALNYCH (globalnych)

Zamieszczam skalę po to by nikt nie miał problemu z tym co napisałem obok warunków

SKALA od najważniejszego

*bardzo obowiązkowe

*obowiązkowe

*mniej obowiązkowe

*nie tak strasznie obowiązujące

*nie obowiązkowe

*nie może być

*wykluczone