Rohan online Czy jeszcze żyje?

Jak wygląda sytuacja? Gra ktoś na oficjalnym serwerze, kto mógłby się wypowiedzieć? Parę lat temu bawiłem się całkiem dobrze przy tej grze. Zastanawiam się czy jest do czego wracać.

gierka jest mocno p2win.

Nowa postać cie zaciekawiła? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z tego co pamiętam gra się zrobiła p2w i ludzi zaczynali przechodzić na privy.

P2w mi nie przeszkadza.

P2w mi nie przeszkadza.

Skoro ci nie przeszkadza to graj. Skoro aktualizacje wychodzą i nie wyłączyli serverów tzn że ktoś gra i im się to opłaca.

Skoro ci nie przeszkadza to graj. Skoro aktualizacje wychodzą i nie wyłączyli serverów tzn że ktoś gra i im się to opłaca.

Zależy mi na konkretnych odpowiedziach, od osób, które grają na wskazanym przeze mnie serwerze.

to z tego forum się nie dowiesz.

Akurat miałem pare powrotów do tej gry w przeciągu ostatniego roku (ostatni wczoraj, zobaczymy ile wytrzymam ) i co mogę powiedzieć? Wprowadzili nową postać, na treningu spotkałem z 5 osób, w mieście przewinęło mi się z 10 nicków. Odpaliłem mojego Humana z innego konta, w mieście 3 osoby, w innym mieście 4-5 osób. I to koxy, którzy mają ostatni sprzęt zrefinowany na ich poziom. Większość z tej samej gildii. No nie wiem co mam powiedzieć, od czasu do czasu przebiegnie 3-4 newbie, może zrobią party ze sobą, lecz bardziej biegają gracze p2w i ci którzy coś osiągneli i szkoda im to porzucać i to bardzo nie wielu bo gra świeci strasznie pustkami, a szkoda bo jest świetna. To są moje wnioski z ostatnich powrotów, nie mam jakiegoś pro lvla, ani się też na grze nie znam nie wiadomo jak, lecz opisuje to co widzę. Niech się wypowie ten, który gra już szmat czasu i wie dokładniej co się dzieje.

Edit1 Podobno nie ma i nigdy nie było prywatnych serwerów do tej gry, a przynajmniej teraz nie ma, nawet przed chwilą próbowałem coś ogarnąć, to znalazłem tylko 2 privy, których nie da się pobrać...

gierka umiera nie znajdziesz party do instatnci a solo expic to masakra

@up sa privaty bo sam kiedys grałem na privie tylko trudno znalesc dobry!

http://www.rohanonline.pl/forum/ to jest chyba jedyne forum z którego ludzie grają cały czas na globalu/privach.

Są działające privy na Blood War Gaming parę dni temu założyłem konto i pograłem chwilę.

Jedna z gier, która ma nie wykorzystany potencjał tak samo jak np. jade dynasty

Jak wygląda sytuacja? Gra ktoś na oficjalnym serwerze, kto mógłby się wypowiedzieć? Parę lat temu bawiłem się całkiem dobrze przy tej grze. Zastanawiam się czy jest do czego wracać.