Witam. Mam taki pytanie jako DD lepszy jest Human czy Dekan. Proszę o szybką odpowiedź.
Rohan Online - Human czy Dekan
Dekan
Też mówie że Dekan
Witam. Mam taki pytanie jako DD lepszy jest Human czy Dekan. Proszę o szybką odpowiedź.
obaj są równi
Human na guardian buldzie
Bardziej preferuję Human. Grałem nim krótko, ale grało się łatwo i przyjemnie.
Dekan-ale tylko na regular zhen bo na rozdzielone zheny według mnie totalne badziew .Dekan na reg.zhen ma dobry dmg .
Human-jeśli będziesz idziesz na guardiana możesz zapomnieć że będziesz zabijał w pvp humana defendera
Guardian ma dobry atk-sztylet i miecz . Defender-ma dużo hp miecz i tarcze łącznie z czarem może mieć szanse na blok ponad 26% więc dużo
Poza tym zagraj lepiej tym i tym to sam zobaczysz co lepsze a może okaże sie że dla ciebie najlepszy jest Dhan;pp
ja Ci tak jak broda polecam Human na buildzie na Guardiana ja nie miałem tam żadnych problemów ;F miło mi się nim grało, no i solowałem potworki o 5 lvl większe ode mnie ;F
co wy widzicie w dekanie? dla mnie może nie jest dobra, w duelu Widziałem już dekan vs Humek w late game i jakoś słaby polecam jak pan wyżej Human.
Pierwszy post i wpadka,trochę spóźniona odpowiedź.
no cóż, zobacz moja odpowiedź nie była także szybka wybaczmy mu ;D
Dekan na buildzie full vit wymiata na pvp.
Dobra temat zamykam a dla Ciebie warn za niepotrzebne odświeżanie -.-