Rohan online

Witam. Chciałbym wam przedstawić nową gry nazywa się Rohan online. Wydaje się bardzo ciekawa, ładna grafika.

strona główna: http://www.playrohan.com/

Polskie centrum: http://www.rohanonline.pl/

ILE MOŻNA OGLĄDAĆ DOMKI O CHIŃSKICH DACHACH??? JEŻELI POWSTANIE JESZCZE JEDNA GRA W AZJATYCKICH KLIMATACH KTÓRĄ TWÓRCY NAZWĄ "ORYGINALNĄ" TO SIE PÓJDĘ ZASTRZELIĆ...

Nie no budowanie miast przez gildie to jednak jest jakas nowosc ale na moim blaszaku to se raczej nie pogram:P

Kozak ale to nie sa orietalne klimaty mi to wyglada na czystego klonika L2. Przejmowanie miast (L2 czytaj zamki) itp. Nawet silnik graficzny podobny. A gra sama w sobie wyglada dosc ciekawie :) Moze sie nawet skusze.... zanim nie wyjdzie DarkFall albo Mortal Online :)

polecam tą grę zajefajna

Coś nie działa ten cały Rohan :/, loguję się i ciągle serwery są OFF :/, żal.pl

@up

ciekawe,ze inni graja a Tobie nie dziala...

Dzisiaj 27.05.2008 o godz. 20.00 będą otwarte serwery.

ale juz full versia? czy beta?

ale juz full versia? czy beta?

czy to wazne :) wazne by wytestowac :)

co fakt to fakt. mnie narazie ściąga

Eeehhh... rzeczywiście gra jest bardzo podobna do L2, tyle że tu w Rohan rozdajemy pkt. umijętności do naszej postaci podobnie jak w MUonline ;), reszta to już bardzo jest podobna do L2 :).

Tak że jak ktoś chcę zakosztować podróbki L2 F2P to tą grę polecam ;), mniejsze wymagania i ładniejsza grafika moim zdaniem :).

A własnie to jakie w koncu są te minimalne wymagania roham-u serio 2 giga ramu?

Nie ma 2GB ramu. A ogolnie gierka srednio sie prezentuje. Razi mnie troche Interface ;/ tej gry. Potestuje jeszcze pare dni. Ale ogolnie grafika jest sredniawa...

Hmm Soawn z tego co wiem to ty wiesz co mowisz a właśnie to ściągłem mam nadzieje ze bede miał inne zdanie niz ty :)

Gra wyciorana ale podobieństwo do L2 jest wielkie

Faktycznie bardzo podobna do L2 ale chyba bardziej wciąga moim zdaniem:)

Zraziła mnie tylko do tej gry grafa, a raczej kanciate tekstury i ta pustka w grafice

jak dobrze ustawisz w ustawieniach to nie jest tak najgorzej: p

Ja gram na Silva nick Dziubs

DziubS 1000k gold plizzz spam :D