Siemka, szukam osób, z które chcą pograć w ROHANA od ijji. PISAĆ od 0 oczywiście gg albo tutaj
Rohan online
Moglbym pograc, ale o ile pamietam to serwery swieca pustkami, nadal tak jest? Bo jesli tak, to nie zaryzykuje granie w gre, ktora za miesiac padnie.
Jeżeli chcesz zagrać od początku to tylko na serwerze Divinity. Jest on najnowszy i nie ma tam epic/upgr shitu. Do tego masz jeszcze wersję niemiecką ( mała grupka polaków tam gra, ale aeria ma niezbyt dobrą politykę) no i prywatny serwer na ratach x20.
thx za podpowiedz o servie to zaczne na Divinity, a do tego czy jest mało osob nie wiem bo nie gralem jeszcze dlugo ale napewno gra nie padnie;d( pobrałem gre z playrohan najpierw to tam tez server Divinity jest ale konto na ijji mam wiec zobacze)
Zrobie maly offtop jaki serwer ma raty x20 ? poniewaz ja poszukuje i gdyby byla ekipka na prywatny serwer byloby słit
ah nawetnie wiedzialem ze client ijji i playrohan to to samo;f
Zrobie maly offtop jaki serwer ma raty x20 ? poniewaz ja poszukuje i gdyby byla ekipka na prywatny serwer byloby słit
Xor rohan wygoogluj a na pewno znajdziesz.
Siemka, szukam osób, z które chcą pograć w ROHANA od ijji. PISAĆ od 0 oczywiście gg albo tutaj