Witam
Czy ktoś gra bądź, grał i wie na jakim servie gra najwięcej osób, proszę o napisanie nazwy tegoż to servera, ponieważ zaczołem grać na jakimś servie ale jest totalnie pusto, i w świecie i na czacie, pomocy... ^^
Witam
Czy ktoś gra bądź, grał i wie na jakim servie gra najwięcej osób, proszę o napisanie nazwy tegoż to servera, ponieważ zaczołem grać na jakimś servie ale jest totalnie pusto, i w świecie i na czacie, pomocy... ^^
Graj na prywatnym serwerze Xor Rohan, więcej ludzi niż na globalu, żadnych bugów itd. .
ok dzięki, a server jest online?? ^^
Graj na prywatnym serwerze Xor Rohan, więcej ludzi niż na globalu, żadnych bugów itd. .
Spadłem z krzesła
W Rohana grałem przez ok. 3-4lata (zaczynając od OB Globala, potem DE wersja no i potem zrohan)
Global na tą chwilę jest P2W w pvp nie masz szans przeciw "elicie" a co za tym idzie ciężko się wygearować, a o boss dropach nie mówiąc wcale. Po serwerach biegają templary które zabiją cię na strzała, także odpuść sobie globca jeśli nie masz bardzo dużo kasy do wydania na grę.
ZRohan na tą chwilę najlepsza alternatywa, parę dni temu otworzyli nowy serwer i zmniejszymi ratami niż stary (x5 zamiast x25) także narazie jeszcze chyba nikt nie ma nawet 90+. Bugów jest dużo niestety, a także częste crashe (co wejdę na forum RO, to na sb widzę za każdym razem pytanie: "serwer on?".
Nie wiem jak jest na nowym serwerze, ale na starym plagą są Indo, brak hackshield = 90% lata na speedhackach i pkuje low lvle, także bez protekcji ciężko wyexpić 70+ (potem jest już lepiej).
IM jest w miarę no i wszystkie itemy są tradable.
Witam