Witam co sądzicie o tej gierce warta poświecenia wiekszej ilości czasu niegralem jeszcze a niewiem czy warto ściągac czekam na wasze opinie z góry dzieki :evil:
Rohan onnline
Spróbuj gra bardzo fajna ale niestety niema "tego czegoś".
Dużo osób rezygnuje z Rohana około 40lvl, ale tobie może sie na tyle spodobać ze dobijesz 99lvl :roll:
A tak pozatym gierka bardzo fajna, fajne skile, zróżnicowane postacie , wbijanie lvli to mieszanka questów i grindu, ciekawy craft...itp.
Spróbuj gra bardzo fajna ale niestety niema "tego czegoś".Dużo osób rezygnuje z Rohana około 40lvl, ale tobie może sie na tyle spodobać ze dobijesz 99lvl :roll: A tak pozatym gierka bardzo fajna, fajne skile, zróżnicowane postacie , wbijanie lvli to mieszanka questów i grindu, ciekawy craft...itp.
Tak zgodzę się z tobą, ale dobrze to ująłeś gra nie ma "tego czegoś".
Jak na tą chwile sam bym pograł w jakąś fajną Grę, Zastanawiam się nad Perfect World, dużo questów, skilli, ciekawe profesje.. Można latać pływać, co o tej grze sądzicie?
Witam co sądzicie o tej gierce warta poświecenia wiekszej ilości czasu niegralem jeszcze a niewiem czy warto ściągac czekam na wasze opinie z góry dzieki :evil:
A mi się wogóle nie podobał rohan ;/ Syf i tyle.
Niby dużo skillow, ale jakieś dretwe. Niby dużo ras, ale imo tylko 1 ciekawa. Grafika koszmarna (jak dla mnie). Duuużo biegania ;/ Ogólnie nie wciąga i pozostawia duży niedosyt. Jak chcesz to sprawdź. Ja nie polecam.
Jak na tą chwile sam bym pograł w jakąś fajną Grę, Zastanawiam się nad Perfect World, dużo questów, skilli, ciekawe profesje.. Można latać pływać, co o tej grze sądzicie?
No masz racje masa questów,skilli itp masz racje tylko jest jeden minus tej gry bardzo wolny exp bo np nie nabijesz lvl tłukąc ciągle moby a nawet jak byś chciał to całą wieczność
Ale i tak radze ci zagrać
Jak na tą chwile sam bym pograł w jakąś fajną Grę, Zastanawiam się nad Perfect World, dużo questów, skilli, ciekawe profesje.. Można latać pływać, co o tej grze sądzicie?No masz racje masa questów,skilli itp masz racje tylko jest jeden minus tej gry bardzo wolny exp bo np nie nabijesz lvl tłukąc ciągle moby a nawet jak byś chciał to całą wiecznośćAle i tak radze ci zagrać
No to może i ja spróbuje
Dla mnie wolny exp jest zaletą, a nie wadą, bo im dłużej sie bije max lvl tym lepiej
Szkoda tylko że instalka ponad 2 gb :/
Tzn zależy ile się gra i czy się szuka długo np itemów potrzebnych do questów. Ale ogólnie dosyć przyjemnie sobie zagrać w PW... Wczoraj znalazłem mmorpg 4Story - tak na marginesie słyszał ktoś co o niej ?
Mi się obiło o uszy ale ponoć lokacje PvP są zerżnięte z Shayi
A mi się wydaje że raczej odwrotnie..
:-) A ja doczytalem ze to cos w sylu wowa ale podobno gorsze ale sasysam sprawdze i zdam wam relacje chyba ze już ktoś gral??????????????????? :-?