Rohan Online vs Last Chaos. co wedlug was lepsze i mniej sie nudzi? podajcie + i -
Rohan Vs. Last Chaos
Rohan lepszy z racji wiekszej liczby klas, sklii, wiekszego świata ciekawszego grindu ,lepszej grafiki ,wiekszej liczby questow itd. Aczkolwiek LC tezx jest przyjemny MMO tylko ze niestety juz odstaje od nowych produkcji:(
Niestety, ale Rohan jest lepszy od Last Chaos... Ale sentyment pozostaje.
(LC mi się jeszcze nie znudził)
To juz chyba 3 porownanie i nie wiem czemu to ma zluzyc? Ludzie maja sie kierowac pogladami innej osoby?
Co do tematu to obie te gry nie wprowadzaja niczego nowego. Ale faktycznie w tym przypadku moge wkoncu zaglosowac na Robala.
Wszyscy się zachwycają tym Rohanem jakby to było jakieś bóstwo. Fakt gra jest bardziej dopracowana niż LC , ale zobaczycie teraz jest szał na Rohan Online ponieważ jest nowy. Ale blask Rohana przeminie i wrócicie do Last Chaos
Wszyscy się zachwycają tym Rohanem jakby to było jakieś bóstwo. Fakt gra jest bardziej dopracowana niż LC , ale zobaczycie teraz jest szał na Rohan Online ponieważ jest nowy. Ale blask Rohana przeminie i wrócicie do Last Chaos
Bardziej chodzi o to ze niby ma WYPASIONA grafike i to znacznie ladniejsza niz w L2 "lol" aaaaa i jest innowacja gier MMO. Wieesz takie pierdo.... o chopinie bo fakt jest taki ze jest takim samym shitem jak 2/3 MMO ktora sa poprostu klonami innych MMO. Ale fakt jest fajniejsze od LC
Bardziej chodzi o to ze niby ma WYPASIONA grafike i to znacznie ladniejsza niz w L2 "lol" aaaaa i jest innowacja gier MMO.
rohan ma wypasioną grafike? :/
Gram od niedawna w tą gre więc może nie wszystko mi wiadomo (mam dopiero 11lvl), ale jak narazie mam taką opinie: Gra pod każdym względem fajna i rozbudowana, ale grafika paskudna
Nie wiem może są gdzieś jakieś inne opcje, bo w tych w grze wziąłem wszystko na maksa i gra wygląda jak by była z 2001 roku :/
Ja osobiscie w Rohan nie gralem a w LC gram prawie rok wiec uwazam go za lepsza gre od Rohan nawet patrzac na opinie moich znajomych LC jest jednak lepsze.
LC jest smutne bo grind/grind i niezgadniecie...... GRIND gdyby questy byly wiecej warte od parowki z reala to kto wie.... a tak typowa grindownia a szkoda........
E tam... Ja osobiscie questów nie lubie. Wole sobie grindować niż robić nudne questy ;p
Zawsze w MMORPG omijam questy jak sie da...
W takich grach wg mnie najbardziej liczy się współpraca i rywalizacja, a jak są questy, to zmuszają niestety do gry solo bo co jak co, nie wszytskie, ale większość questów w większości gier są zrobione tak, by mozna je bylo wykonac wlasnie solo.
A jak jest taka mozliwosc, to po co zbierac "glupie" party jak mozna zrobic sobie samemu? Nieraz w pewnych grach miałem sytuacje, że miałem party, a każdy z członków tego party siedział w innym miejscu, bo "robi questa".To po co te party?
Zresztą trzeba do nich dobrze znać ENG. To też niestety wada, choć akurat ja daje sobie rade...
Nie lepiej po prostu wziąć full party i iść na grind? wtedy bijesz i rozmawiasz. Grind sie nie nudzi bo gadasz, a gadanie jest urozmaicone grą.
Takie gry są najlepsze, gdzie są ciągle full party i full grind
Ale wracając do tematu: Jak widać mam całkiem inne podejście do questów w MMORPG'ach jak broda81, a mimo wszystko LC i tak mi się nie spodobał... Pograłem tylko pare dni i niestety to nie jest to :/
Bardziej chodzi o to ze niby ma WYPASIONA grafike i to znacznie ladniejsza niz w L2 "lol" aaaaa i jest innowacja gier MMO.rohan ma wypasioną grafike? :/Gram od niedawna w tą gre więc może nie wszystko mi wiadomo (mam dopiero 11lvl), ale jak narazie mam taką opinie: Gra pod każdym względem fajna i rozbudowana, ale grafika paskudna Nie wiem może są gdzieś jakieś inne opcje, bo w tych w grze wziąłem wszystko na maksa i gra wygląda jak by była z 2001 roku :/
Z tego co czytalem ponoc do jakiegos lvl jest tam tutorial i na tych malych mapkach swiat tak wyglada ponoc poem jest lepiej graficznie. Ale takt jak ja w to pogralem tez myzslalem ze chyba sobie ze mnie jaja robia z ta grafa
Rohan Online vs Last Chaos. co wedlug was lepsze i mniej sie nudzi? podajcie + i -