Rok 2018

Siema niedługo jak wiecie będzie rok 2018 (14 dni) i jestem ciekawy na jakie ( gry ,filmy,książki) czekacie wraz z tym nowym Rokiem bo jeśli chodzi o mnie to ja czekam na

GRY

Dragon ball Fighter Z 26 styczeń

Skylords reborn

MTG Arena

Filmy

Avengers

Książki na razie nie mam

Wszyscy czekamy na DBF Z ;p

Oczywiscie czekam na nowy sezon The vikings najlepszego serialu pod słońcem

Z gier czekam aż ktoś zrobi jakąś przygodową Poind and click w takie cos bym zagrał tylko w nowszym wydaniu ;]

Z książek czekam na to az mi kolega Main Camp wysle w koncu bo tylko tego nie czytalem

No i mam nadzieje ze rok 2018 przyniesie ze sobą zapowiedz nowego Elder scrolls albo chociaż GTA 6 co jest mniej realne z racji tego ze gta5 i online nadal zarabiaja miliony tygodniowo

Od nowego roku oczekuje że w styczniu wygram w eurojackpot i nic wiecej xD

TwiglightSpracle jest fajna gra point and click Filary ziemi jest ponoć bardzo dobrą grą

A z gier to na nic specjalnie nie czekam, w tym roku nie wsiądę do żadnego hype trainu.

Mount and blade 2

Animal crossing na switcha

EITR

W sumie jeszcze bless i monster hunter online, ale raczej tylko z ciekawości.

No i mam nadzieje ze rok 2018 przyniesie ze sobą zapowiedz nowego Elder scrolls

W czerwcu pisali, że nawet nie ruszyła produkcja. Pewnie zabiorą się za to dopiero jak to crapowate eso przestanie na nich zarabiać... Jeszcze dobrych parę lat :(

Zdecydowanie czekam na Ashes of Creation.

Hype mam na tą grę od dawna :P

Bless

Pillars of Eternity II: Deadfire

Mam pytanie jakie gry mmorpg polecacie f2p mogą być z 2017 roku mogą być na steam bądź z launcherem

Siema niedługo jak wiecie będzie rok 2018 (14 dni) i jestem ciekawy na jakie ( gry ,filmy,książki) czekacie wraz z tym nowym Rokiem bo jeśli chodzi o mnie to ja czekam na

GRY

Dragon ball Fighter Z 26 styczeń

Skylords reborn

MTG Arena

Filmy

Avengers

Książki na razie nie mam