[ROM] Dragonking

Dragonking

Gildia na nowym, polskim serwerze Cath. Na razie składa się z 5 członków, ale mam nadzieję, że ich przybędzie.

Cele gildii:

-dobra zabawa

-wzajemna pomoc w zadaniach

-party

-jak najszybsze wybudowanie zamku

Wymagane jest:

-poziom 15

-poprawne pisanie po polsku

-chęć do gry (gwarancja, że dana osoba nie przestanie szybko grać)

Ci, którzy chcą dołączyć niech piszą poniżej swój nick z gry, a ja ich zaproszę.

Mac nie lepiej było do nas wstąpić? Prawie wszyscy RoMowicze z forum u nas są

Wiesz, że raczej jestem typem dowódcy i nie lubię się podporządkowywać. W każdym razie, raczej nigdzie mnie nie spotkasz jako szeregowego członka jakiejś gildii/klanu/sojuszu- jestem za bardzo ambitny.

Na razie gildia ma 5 członków, zapraszamy, niedługo założymy własną stronę.

A tak w ogóle to w gildii jestem zastępcą, zostałem wybrany na to stanowisko za aktywność i doświadczenie.

gl

//Regulamin, punkt 2.3, ostrzeżenie - Mr. Hania

Wiesz, że raczej jestem typem dowódcy i nie lubię się podporządkowywać. W każdym razie, raczej nigdzie mnie nie spotkasz jako szeregowego członka jakiejś gildii/klanu/sojuszu- jestem za bardzo ambitny.Na razie gildia ma 5 członków, zapraszamy, niedługo założymy własną stronę.A tak w ogóle to w gildii jestem zastępcą, zostałem wybrany na to stanowisko za aktywność i doświadczenie.

i skromnosc.

Dragonking

Gildia na nowym, polskim serwerze Cath. Na razie składa się z 5 członków, ale mam nadzieję, że ich przybędzie.

Cele gildii:

-dobra zabawa

-wzajemna pomoc w zadaniach

-party

-jak najszybsze wybudowanie zamku

Wymagane jest:

-poziom 15

-poprawne pisanie po polsku

-chęć do gry (gwarancja, że dana osoba nie przestanie szybko grać)

Ci, którzy chcą dołączyć niech piszą poniżej swój nick z gry, a ja ich zaproszę.