Root/reset/ro***erducha

Witam serdecznie.

Moi drodzy, mam ogromną prośbę, czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak zrobić roota na telefonie :o ,

sprawa jest następująca, mianowicie borykam się z ogólnym i pospolitym problemem "Zbyt mało miejsca w pamięci urządzenia", przeleciałem cały internet w poszukiwaniu rozwiązań, i chyba został mi jedynie root.

Ale ja totalnie nie rozumiem jak mam go zrobić, dlatego proszę o pomoc :)

Wpisz se w yt jak z rootować androida czy coś tam masz pełno różnego rodzaju filmików. Spytam się jeszcze czy nie łatwiej kupić kartę pamięci?

Ale root i tak sie przyda bo wiekszosci aplikacji sie nie da instalowac na karcie SD... a tu przychodzi nam z pomoca root :).

A co do samego tematu... Sa dwie glowne metody - one click app (mozna sprobowac jakas jedna, losowa), albo metoda USB computer ktora juz dziala z wiekszoscia modeli telefonow.

Zamiast pisac o powodzie dla jakiego chcesz miec roota lepiej by bylo podac jakies parametry ot np model telefonu (bo juz po tym mozna by cos pokombinowac i doradzic jakies filmiki czy poradniki) :)

Wiec przy obecnym stanie rzeczy moge polecic tylko poszukac filmow wpisujac "root ". Aha, no i zeby nie bylo - w momencie zrootowania telefonu gwarancja idzie sie walic - to tak dla twojej informacji wiec jesli to nowiutki telefon to bym nie radzil na nim eksperymentowac :D

Wpisz se w yt jak z rootować androida czy coś tam masz pełno różnego rodzaju filmików. Spytam się jeszcze czy nie łatwiej kupić kartę pamięci?

Możliwe że chce zainstalować aplikacje na karcie pamieci a do tego trzeba roota.

Mam kartę pamięci, i właśnie jest ten problem że jest na niej koło 2gb wolnego miejsca i nic nie można ściągnąć. Okey to tak

model telefonu : Huawei G610

Coś jeszcze dać mam dać?

No dobra, zrobiłem roota z KINGo Root, ale dalej nie moge pobrać niektórych aplikacji wtf

Witam serdecznie.

Moi drodzy, mam ogromną prośbę, czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak zrobić roota na telefonie :o ,

sprawa jest następująca, mianowicie borykam się z ogólnym i pospolitym problemem "Zbyt mało miejsca w pamięci urządzenia", przeleciałem cały internet w poszukiwaniu rozwiązań, i chyba został mi jedynie root.

Ale ja totalnie nie rozumiem jak mam go zrobić, dlatego proszę o pomoc :)