Witam wszystkich chciałbym ogłosić że od 2 dni jest już dostępna gra ROR w 51 Krajach EU Tak że zapraszam wszystkich do GRANIA ;]
Bo jak na razie gram sam i nie mam do kogo ryja odezwać ponieważ grają przeważnie sami niemcy ;/
Witam wszystkich chciałbym ogłosić że od 2 dni jest już dostępna gra ROR w 51 Krajach EU Tak że zapraszam wszystkich do GRANIA ;]
Bo jak na razie gram sam i nie mam do kogo ryja odezwać ponieważ grają przeważnie sami niemcy ;/
Ta gra to nic więcej niż od dawna dostępny K.O.S.
Dziś chciałem porównać pingi z K.o.S i ROR i niestety próbując pobrać K.O.S-a z dwóch źródeł się nie udało niestety.
K.O.S będąc dostępny od dawien dawna jest praktycznie niedostępny próbowałem pobrać grę z pierwszego źródła i się nie udało z drugiego wyszło wielkie nic po zainstalowaniu danej gry gdy włączałem KOS to pojawiała mi się oficjalna strona internetowa gry i nic więcej próbowałem logowania na stronie szukania jakiego kolwiek startu ale nic nie było.