Rosyjski Warface

Mam takie pytanko odnośnie Warface, jak zdobyć jakiegoś unlocka z silver rare?

A gdzie jest to silver rare??

A gdzie jest to silver rare??

Chyba jak kliknie się w odznaki i później zakładka "Vendor" masz silver weapons.

Masz na myśli ultra-rare??

Silver Rare, te srebne w zakaładce Progress>Vendors, np. mm28 jest bodajze w silver, ultra rare to zlote, np. snajperka alphine albo kriss super

Sorry za offtop, ale też mam pytanie co do unlocków. Odblokowałem celownik do SMG ale gdy klikam "c" to go nie ma... musze gdzieś go kupić czy jak ?

Jak kolega wyżej, też jestem bardzo ciekaw jak użyć odblokowanych przedmiotów. Trzeba je gdzieś zakupić?

Jak pewnie zauważyliście, przedmioty w sklepie są poblokowane. Aby je kupić, trzeba je wpierw odblokować (czyli w sumie grać). Pasek postępu macie widoczny w każdym lobby. Sami wybieracie jaki element uzbrojenia chcecie odblokować. Następnie dopiero po odblokowaniu, będziecie mieli możliwość kupna przedmiotu.

Zrobił się tu mały chaosik, i chyba zapomnicie o moim pytaniu(na innych forach już by zapomnieli, jak odblokować jakś broń z rare?, bo moj brat odlobkował pierwszą z rare na drugim moze trzecim poziomie doswiadczenia, ja mam juz jedna zlota kreske(bo nie wiem jak to powiedziec) i nic z rare nie mam.

Bronie odblokowywane są losowo.

Jak kolega wyżej, też jestem bardzo ciekaw jak użyć odblokowanych przedmiotów. Trzeba je gdzieś zakupić?

Już się dowiedziałem (chyba :D). Do broni dostępnych na początku gry nie można dodawać "dodatków", trzeba kupić inną broń i uważać na to, do jakiej broni jest dany dodatek (najlepiej patrzeć po nazwie, np. "Shotgun cośtamcośtam, SMG cośtamcośtam" ^^)

Najpierw trzeba wybrać przed meczem czy chcemy odblokować broń elementy stroju czy też dodatki do broni i to jak szybko odblokujemy zależy od naszych wyników:)

Mam jeszcze jedno pytanie:

- Jak wypełnić w co-op'ach misje typu "brainsmasher actions", o co w ogóle chodzi? Rozumiuem tylko typu: "kill by pistol,grenade, defiblyrator, meele, in slide, headshots, headshots without zoom".

Musisz np zabić daną liczbę przeciwników granatem, pistoletem itp tak trudno to rozkminić??

PS: Was też zaczyna gra irytować po osiągnięciu +10 lvl??

PS: Was też zaczyna gra irytować po osiągnięciu +10 lvl??

Mnie zaczynają irytować te małe mapy. Tutaj to jedynie rush lub snajperka. Biega się 15 sekund i jest się w bazie wroga, więc to trochę za mało. :P

Mnie zaczynają irytować te małe mapy. Tutaj to jedynie rush lub snajperka. Biega się 15 sekund i jest się w bazie wroga, więc to trochę za mało.

Trochę? ja tak się wkurzałem jak wrzucali nam na resp granaty ze swojego respa, że muszę kupić nową myszkę :)

Musisz np zabić daną liczbę przeciwników granatem, pistoletem itp tak trudno to rozkminić??PS: Was też zaczyna gra irytować po osiągnięciu +10 lvl??

Następnym razem przeczytaj dokładnie rozumiem ze trzeba serie pistoletem, heady bez celownika itp. ale czasem sa jakies akcje np. brainsmasher i wtedy nie wiem o co chodzi?

Jest np. 10 brainsmasher actions i nie moge rozkimnic o co chodzi.

Chyba jak kliknie się w odznaki i później zakładka "Vendor" masz silver weapons.
Normalnie trzeba trafic na unlock tej broni bronie ODBLOKOWUJE SIE LOSOWO !
Mam jeszcze jedno pytanie:- Jak wypełnić w co-op'ach misje typu "brainsmasher actions", o co w ogóle chodzi? Rozumiuem tylko typu: "kill by pistol,grenade, defiblyrator, meele, in slide, headshots, headshots without zoom".

V tym musisz zabic :) nie nożem.

Aha, dzięki.

Są jeszcze inne "(...) actions", ale daruje sobie pytania, dla mnie temat do zamknięcia, chyba, że ktoś ma jakieś pytania.

Aha, dzięki.Są jeszcze inne "(...) actions", ale daruje sobie pytania, dla mnie temat do zamknięcia, chyba, że ktoś ma jakieś pytania.

Temat zamykam. Jak ktoś będzie miał jakieś pytania niech napisze w TYM temacie.