Rosyjskie konto na steamie, gry 50% tańsze

Cześć, chciałem wam pokazać fajną stronę z tutorialem jak założyć rosyjskie konto na steamie.

Rosyjskie klucze są dużo tańsze od zwykłych i można sporo zaoszczędzić przy zakupie gier nawet tych najnowszych!

Sam mam takie konto już od roku i nie miałem z nim żadnych problemów,

z takim kontem można grać na wszystkich serwerach i używać dowolnych wersji językowych, właściwie jedyną różnicą są ceny gier.

CheapGam.es

Jest możliwość aktywacji klucza na koncie z europy?

@up, właśnie tu leży problem ponieważ dawniej wystarczyło włączyć vpn'a i można było aktywować gry na dowolnym koncie ale to zablokowali. I teraz trzeba właśnie założyć rosyjskie konto, ale wystarczy popatrzeć na ceny ruskich kluczy żeby przekonać się że warto :)

A później jest płacz, że gry w naszym regionie takie drogie. Ciekawe, dlaczego.

Może się mylę, ale mi to wygląda jak sprytna reklama płatnego programu do zmiany VPN.

Też tak pomyślałem, gdy przeczytałem, że trzeba wziąc jakiś tam program i zalogować się na konto "trial", no więc raczej na pewno jest to reklama jakiegoś programu do VPN.

Ceny na rosyjskim steamie naprawdę są niskie, nie sądziłem, że aż tak

Cześć, chciałem wam pokazać fajną stronę z tutorialem jak założyć rosyjskie konto na steamie.

Rosyjskie klucze są dużo tańsze od zwykłych i można sporo zaoszczędzić przy zakupie gier nawet tych najnowszych!

Sam mam takie konto już od roku i nie miałem z nim żadnych problemów,

z takim kontem można grać na wszystkich serwerach i używać dowolnych wersji językowych, właściwie jedyną różnicą są ceny gier.

CheapGam.es