Rotacja

Wie ktos czemu nie ma jeszcze rotacji ?? jest wtorek godzina 11 ... a ja nadal mg korzystac z rotacji ktora byla w tamtym tygodniu ?...

Tak samo się dziwię, rotacja już gdzieś o 2:00 powinna być. Ale wprowadzali chyba jakiś mały update, może dlatego.

Chociaż dobrze że nie ma nowej rotacji, Taric'iem sobie jeszcze moge popykać :P

Nigdy nie było powiedziane, że rotacja jest we wtorek i jest to niewątpliwie związane z tym, że chcą już zacząć naliczanie rotacji od nowa i oficjalnie zakończyć sezon 2. Aktualnie rozdawane są nagrody za elo etc, więc niedługo powinna się pojawić rotacja z weekendu pierwszego. : )

Nigdy nie było powiedziane, że rotacja jest we wtorek

Oh rly? Od kiedy gram (od maja) rotacja zawsze zmieniała się we wtorek, ale nie, rotacja zmieniana jest nieregularnie.

No to zmienia się co wtorek, ale nigdy nie było powiedziane, że rotacja musi się zmieniać we wtorek. Zmienia się, ale nie musi. Czytaj ze zrozumieniem.

Mi server nie dziala po sciagnieciu patcha z lewej strony mam Eu Polnoc/Wschod i podspodem czerwony napis undefined

wpisz thereisnourflevel kiedy masz ten napis i bedziesz mogl sie zalogowac

Szczerze nie wiem po co ten temat...

Rotacja nie musi zmieniać się we wtorek. Gram półtorej roku i niejednokrotnie widziałem rotację z małymi opóźnieniami, pojawiającą się np. w środę. To nic nie zmienia więc się nie przejmujcie :)

BTW. Rotacja już jest.

Zgadzam się z Nvminer'em. Rotacja zmienia się co wtorek, ale Riot nigdzie nie napisał że tak ma być.Spotykałem wiele razy zmianę rotacji w środę, a nawet w czwartek. Także nie denerwujcie się faktem że rotacja była spóźniona. Wydaje mi się, że kiedyś Riot nam da 10 darmowych bohaterów na 2 tygodnie, ponieważ bd zajęta wynagradzaniem graczy

Pozdro :)

e6bp7411b922551.jpg

Gratulacje. Dostajesz złotą łopatę archeologa za znakomite wykopanie tematu.

Swoją drogą kiedyś rotacja zmieniała się w poniedziałek. Ale nikt tego nie pamięta ;)

No coś takiego było. Tylko teraz każdy myśli o wtorku jak usłysz rotacja a dla każdego poniedziałek to doładowanie na PBE ;)

a pamiętacie jak rotacja była co czwartek :) tu was mam

ano w czwartek też była swojego czasu

Pamiętam, wracam do domu po szkole a tu i odcinek mangi nowy i nowa rotacja ;)

Ej, bo temat był czemu nie ma rotacji, a my go rozbijamy w jakie dni ją zmieniali rok-dwa lata temu :D

tak, tyle że to był temat z połowy listopada.

Wie ktos czemu nie ma jeszcze rotacji ?? jest wtorek godzina 11 ... a ja nadal mg korzystac z rotacji ktora byla w tamtym tygodniu ?...