Tak jak w temacie pytanie:
Czy opłaca się grać ?
Jak z populacją ?
Jak IS ?
Jakie wasze zdanie ?
Czy opłaca się grać ?
Jak z populacją ?
Jak IS ?
Jakie wasze zdanie ?
Jak sie nie myle taki temat juz został poruszony.
a co do tematu to Is jest fakt ale da sie kupic wszystko za kase z gry wiec warto zagrac:) Jak sie podobaja takie klimaty:)
1. Zależy czy lubisz taki klimat /grind +mało questów są też powtarzalne którę są monotonnią + ubijanie bossów z gildią + zamki [pvp]
2.Nieduża , za OBT było mnóstwo ludzi teraz nie zbyt
3. Pay2Win jednak z czasem można się dorobić eq na poziomie , ogranicza nas tylko czas i dobre chęci + znajomość ekonomi gry
4.Spróbuj ,spodoba się graj jak nie to trudno , do szybkiego expa/farmienia Maga i Snajpera .
Pod PVP polecam Skrytobójce lecz w cholere trudne expienie lecz w late game robi miazgę
Patrząc po FB i ich forum bardzo mały ruch, ja bym sobie darował
1. Wbij i sam oceń.
2. Dość sporo osób gra.
3. Wszystko możesz kupić od graczy.
4. Moim zdaniem jest spoczko jeżeli chodzi o grę. Tylko jeżeli masz zamiar grać samemu to będziesz miał w cholerę ciężko, najlepiej zapisać się do jakiejś gildii. Największym minusem tej gry jak na razie jest administracja i troszkę Item Shop. Dominuje jak na razie tam jedna gildia Rage, ale oczywiście nie są święci bo mają troszkę cheat'ów...
Słyszałem od znajomego, który aktualnie gra w Royal Questa i była akcja, że kilka osób nagrało jedną osobę z Rage'ów jak leci na cheat'ach (SpeedHack). Administracja jak zobaczyła ten filmik to dała mu bana tylko na 7 dni.
Pozdrawiam.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Sam wypróbuję
Temat do Zamknięcia.
Czy opłaca się grać ? Jak najbardziej lecz niestety / stety tylko i wyłącznie na rosyjskim serwerze na PLu nie ma co strasznie mało ludzi = mały handel praktycznie zerowy dorobek i kupe spedzonych miesiecy na to by sie czegoś dorobić bez ISa.
A serwer rosyjski ma minimum 50 x wiecej ludzi a w godzinach szczytu to i pewnie dochodzi do 100x , ekonomia idzie pełną parą BARDZO ŁATWO SIE DOROBIC[ o ile zna sie podstawy ekonomi ], język nie jest w cale taki trudny a dzieki rozbudowanej tabeli statystyk wiemy jakie itemki jakie daja nam bony jeżeli ktos nie ogarnia cyrylicy.
Co do samej gry na prawde polecam jak na ta chwile jest to bardzo dobre MMO F2P nakierowane na Mass-PvP [ serwer polski nam tego nie daje sa tam gora 4 gildie ktore rywalizuja miedzy soba, na rosyjskim ponad setka] Osobiście gre znam na zaawansowanym poziomie posiadam też spolszczone skile i talenty by nie trzeba było ściagać / ciągle wchodzić na polski serwer jeżeli ktoś lubi Mass-PvP i ma zamiar grać w tą gre to tylko na rosyjskim wiec jak coś pisać śmiało
Osobiście dużo się nie dorobiłem na RU mało gram mam małe obowiązki lecz polecam się na wspólne granie i może zrobienie ogarnietej gildii
jest jakiś sposób na spolszczenie/zangielszczenie ruskiego royal quest ?
niestety nie przynajmniej mi sie nie udało. Ale tak jak powiedziałem gra jest na tyle prosta i ma tak zbudowane statystyki że nie trzeba znac języka by ogarnąc ^^ ja dalem rade z moim lekkim znaniem ruskiego to i inni dadza ^^
Czy opłaca się grać ?
Jak z populacją ?
Jak IS ?
Jakie wasze zdanie ?