Royal quest informacje

Yo!

Orientujecie się może w jakiej fazie aktualnie jest RQ?(CBT, OBT etc.) Jest tam jakiś wbudowany bot?[Oby nie!] Oraz jak wygląda sprawa z IS?

Pozdrawiam Mariska ;D

Nie ma bety, jest już oficjalna wersja, nie ma bota, nie ma autotrackera jest itemshop pay2win.

P2W zdefinujesz prosze? Można tam kupić boosty do statów +200str etc?

Edit:
A jak wygląda populacja? Lepiej zaczynać na wersji pl czy może angielskojęzycznej?

P2W zdefinujesz prosze? Można tam kupić boosty do statów +200str etc?

Boosty są do kupienia ale nie aż takie mocne, są one czasowe, przydają się na pvp.

Itemy wspomagające ulepszanie np. +100% na powodzenie ulepszenia.

No i jeszcze premium +50% expa i inne duperele.

Wszystkie itemy z itemshopu można kupić od graczy w grze, ale szybko na to nie zarobisz jeżeli jesteś nowy.

No to nie aż takie przesadne p2w bo i tak się dorobie ale powolutku ;D a z tą populacją to jak?;>

Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie itemshop w Royal Quest to największy minus, jeżeli chodzi o populację to gdy grałem jeszcze w becie to była masa ludzi, teraz pewnie jest podobnie, ludzie skarżą się na zapchane spoty więc ludzie grają.

To zassysam polską wersję, itemshop niestety ale musi być bez tego twórcy by nie zarobili a jeśli da się wszystko zdobyć w grze to naprawde niemam co narzekać. Dziękuje za info.

nie ma co narzekać? są gry w których IS aż tak nie razi w oczy :) ogólnie ci tej produkcji nie polecam a grałem troche na CBT i chwilkę już na premierze

Z tymi boostami (potki), to można używać tylko jednej na raz, więc nie ma możliwości kupienia potki na siłę/wytrzymałość/zręczność itd. i odpalenia wszystkich naraz.

Potki pod wytrzymałość można zdobyć z jednej lub kilku misji dziennych.

Większym problemem są kamyki do ulepszania itemów.

Gdzie i tak przy końcowych poziomach te kamyki nic nie dają, ponieważ nawet ten 6x zwiększający szansę dodaje parę procent... czyli totalnie nikłe szanse :)

Jak jest gildiami czy jakieś gildi udało złamać dominacje ogs lub rage czy tylko te dwie gildie żądzą.

Jeśli chodzi o P2W to najbardziej chyba boli penalty po śmierci które znacznie obniża statystyki. Z wykupionym premium trwa chwilkę, na zwykłym koncie bodajże 10 minut. Dlatego przestałem grać.

Yo!

Orientujecie się może w jakiej fazie aktualnie jest RQ?(CBT, OBT etc.) Jest tam jakiś wbudowany bot?[Oby nie!] Oraz jak wygląda sprawa z IS?

Pozdrawiam Mariska ;D