20lvle. Magowie i melee klasy.
Royal Quest PL - od nowa
Kanał znikł czy mi się zdaje ? :<
ja wbiłem 24lvl czarnoksiężnika 23lvl wojownika 12lvl złodzieja i 19lvl łowce jutro rano wbije na ts można pograć razem
dobilem 20 czarodzieja o ktorej jutro gracie to tez postaram sie wbic ?
Ja z Kmiotkiem zazwyczaj gramy od 16:30
A gracie na ts3 z pierwszego posta czy tego dalej?
I na jakim serwerze?
Co do sewera, to obawiam się, że jest jeden.
Wczoraj RQ miało urodziny, można było zgarnąć prezent, szkoda że nikt o tym nie wspomniał.
12 lvl czarodziejka.
A odnośnie ts3 może mi ktoś odpowiedzieć?
ja sobie zgarnąłem prezencik ale nie był jakiś fajny premke by dali na tydzień a nie jakieś 3 itemki
a jak ma sie sprawa gildi juz jest czy jeszcze kase trzeba dozbierac ?
Wczoraj wieczorem jeszcze 400k golda brakowało podobono.
A gracie na ts3 z pierwszego posta czy tego dalej?I na jakim serwerze?
Na tym z pierwszego
Dzięki ,a w jakich godzinach?
Ja wbije jakoś pod wieczór, chłopaki kanał chyba zniknął na TS
Na tym 1 nie zniknął.
Kupiłem premium packa w Empiku, strzeżcie się cebularze, naciągam na moim rumaku!
P.S.
Ekipa się rozrasta, może warto coś większego stworzyć?
Panie spokojnie mam jeszcze kod z CD-Action wart 25 złoty hehe...
@edit Wchodźcie na ts3 ten 1 zaczynamy grać.
U mnie od nowa start, lvl rośnie.
Zapraszam
Ja sobie expie tak luzno w wolnych chwilach, bo mialem juz ze 2 podejscia wczesniej i jakos przestawalem grac. Jak to jest z p2w, da sie wszystko kupic za walute w grze? i jak z populacja na pl serwerze?
Populacja na Polskim Serwerze trzyma się dobrze, gdy zawitałem do głównego miasta, to było lekkie zdziwienie, gdy okazało się, iż nigdy nikogo nie brakuje.
Na każdej mapie zawsze znajdzie pare ludzi, którzy podp****(ukradną)*olą Ci jakiś materiał, albo potworka, etc.
Walutę w grze możesz wymienić na złoto, i na odwrót, handel odbywa się poprzez graczy.
System craftingu jest na każdym kroku wspierany przez IS.
Pet i mount są dostępne za własne monety, nie są takie drogie.
Gra jest naprawdę świetna, jeśli gania się w pare osób, niestety parówki z tego tematu grają częściej na czacie w FPS'y, niż w RQ.
Największą wadą jest ograniczony ekwipunek.
Mimo, że wykupiłem sporo miejsc w plecaku, to wciąż zdarza mi się mieć go przepełnionego.
Ma to swoje zalety, odstrasza małych biednych chłopców i boty.
Więcej pytań na temat p2w w grze, zapraszam na priv.
Założenie Gildii kosztuje 1 mil złota, sam nie uzbieram, więc potrzebuję wsparcia.