Royal Quest PL - od nowa

Szukam ludzi do RQ od 0, chętnie założę również gildie mam na ts3, zrobienie forum to nie problem.

Pozdrawiam.

TEAM SPEAK

IP - 89.72.152.106

Kanał - Kanał Prywatny - Refejlu

Mój nick to; JaramWiadro

ja dziś zacząłem, mam 9 lv mogę się przyłączyć.

Będę uczynny i odświeżę.

Myślałem przez jakiś czas nad pwrotem, jak większa ekipa się zbierze, to czemu nie ;)

No w sumie,ja też moge.Może niech twórca tematu napisze do tych co napisali tu co i jak z ts i można się dziś "spotkać" na ts.

JA osobiście preferowałbym angielską wersję, głowa mnie boli od dziecięcych pośladko rozepchania symptomów.

Ja bym pograł na PL.Jak ci przeszkadzają inni gracze to ich ignoruj.

Ja bym pograł na PL.Jak ci przeszkadzają inni gracze to ich ignoruj.

Oni są nieodłącznym elementem late game'u.

Nie wiem czy wiecie ale na PLu jest strasznie miało graczy [ starcza na średnią zabawe, ale czy srednia zabawa starcza wszystkim ? ] plus widze ze ktos dał pomysł by iść na amerykanskie serwery niby fajnie ale nie bral pod uwage faktu ze gra tam minimum 5x mniej ludzi niz na polskim plus ekonomia tam nie istnieje.

Jezeli chcecie wrocic do tej gry dla tego ze waszym zdaniem jest ona genialna polecam tylko i wylacznie serwery rosyjskie ekonomia jest na tyle rozwinieta ze sprzedajesz byle co i masz pieniadze na cos lepszego, ludzi jest tyle ze opisac sie nie da, oraz spoleczenstwo nie jest podzielone tak jak na plu.

Jeżeli chcecie GRAC a nie wejsc sobie bo wam sie nudzi to serwer rosyjski jest jedynym wyjsciem dla tej gry bo tylko tam czuc klimat a dzieki party tudziez gildii nawet 7-10 osobowej da sie grac w pelni tak jak na polskim, mimo braku znajomosci jezyka, i wcale taka grupka nie bedzie odstawac od reszty, bo tak jak mowie ekonomia tam idzie pelna para.

Ale nikt normalny nie rzuca sie na cyrylice... Juz latwiej ogarnac koreanski.

Eng serwery mi osobiscie stykaja. PL umiera smiercia naturalna i nie ma sensu tam sie meczyc. W koncu gra sie w gry mmo dla populacjii po czesci dla community. Podkreslam ze moglbym zagrac, lecz bez spin i nacisku na lvlowanie. Wszytsko na luzie bez krzyku casulowo mozna popykac. Najwazniejsze aby ekipa byla zgrana. Jesli bedzie taki przypadek ze pare osob odskoczy z lvl to juz nie ma sensu grac bo gra nastawiona jest na kooperacje pt. No chyba ze grasz magiem ^^ hehe Bedzie ekipa conajmniej 5-6 osob zagram. Namiar dawac na pw.

EDIT. Sprawdzilem I sie grubo POMYLILEM. Wersja PL ma wieksza populacje :) Przepraszam za pomylke.

link : http://royalquest.pl/

Dobra, zaraz ogarnę jakiegoś TS'a i wszystkim wyślę, mam 10 lvl - pomogę w Q początkującym chodz sam nim jestem hehe :D

Gramy tylko na PL.

Widze ze kolega olał temat i jest offline... Jak cos pisac do mnie pw. Znajomy ma tsa to cos sie ogarnie.

TEAM SPEAK

IP - 178.217.189.157

Kanał - 23 Royal Quest

Hasło - rq123

UP.

Nie olał tematu, nie bój się o to.

wobec tego mozna giercowac :D

edit. niestety ts3 jest full 32/32. Pisac na pw do mnie to podam ts3 z wieksza iloscia slotow.

TS Zmieniony :>

Wbilismy po 10lvl i dzis basta. Zapraszam ludziska ! Jutro startujemy od 16:30 :)

Mistrz wbił 15 hehe :D Jutro jestem od rana, więc czekam na TS.

Dogonimy Cie ^^

Witam Panowie, przyjmujecie osoby z każdym wiekiem? Oraz jaki mniej więcej przedział wiekowy reprezentujecie? Bo bardzo chętnie zagram.

Jasne, liczy sie fun z gry. Mamy uzbierane 600k ponad ( w 2 os. ). Jeszcze 400k i powstanie gildia.

siemanko jakie macie juz poziomy ? i jaka postac wam sie przyda to chetnie dolacze do zabawy ?