Royal Quest- problem z logowaniem

Witam. Na stronie głównej pojawił się dzisiaj news informujący o niespodziewanym starcie OBT Royal Quest, po obejrzeniu fast looka stwierdziłem, że gra warta jest sprawdzenia. Tak więc utworzyłem konto i pobrałem klienta. Po zakończeniu aktualizacji uruchomiłem grę. I tutaj zaczyna się problem. Po wprowadzeniu e-maila i hasła pokazuje się menu wyboru postaci i po chwili pojawia się komunikat: Nie można połączyć się z serwerem logowania. Dodam, że gra jest dodana do wyjątków w zaporze systemu.

Moje pytanie jest takie: czy ktoś wie jak to naprawić i czy ktoś z was ma podobny problem?

Kilka razy wyskakiwał mi podobny błąd w tej samej sytuacji (na CBT)... Hm... Pomogło:

1. Zrestartuj komputer.

2. Wyłącz i włącz grę jeszcze raz.

3. Loguj do skutku

Pozdrawiam.

#Edit

A na stronie możesz się normalnie zalogować?

Niestety żadna z powyższych rad nie pomogła. Nawet logowanie do skutku (42 razy pod rząd i nic). Na stronie mogę się normalnie logować.

Na start OBT mogły być przeciążone serwery...problem nadal występuje? Może masz zablokowaną grę w zaporze? W ostateczności spróbuj założyc jakieś dodatkowe konto i zalogować się

Problem nadal występuje, gra nie jest zablokowana w zaporze. Też pomyślałem o drugim koncie ale i to nie pomogło :/

a łączysz się poprzez router?

Tak łączę się przez router. Mogłaby to być wina pozamykanych portów w routerze? Dodam że z żadną inną grą nie miałem takiego problemu.

Witam. Na stronie głównej pojawił się dzisiaj news informujący o niespodziewanym starcie OBT Royal Quest, po obejrzeniu fast looka stwierdziłem, że gra warta jest sprawdzenia. Tak więc utworzyłem konto i pobrałem klienta. Po zakończeniu aktualizacji uruchomiłem grę. I tutaj zaczyna się problem. Po wprowadzeniu e-maila i hasła pokazuje się menu wyboru postaci i po chwili pojawia się komunikat: Nie można połączyć się z serwerem logowania. Dodam, że gra jest dodana do wyjątków w zaporze systemu.

Moje pytanie jest takie: czy ktoś wie jak to naprawić i czy ktoś z was ma podobny problem?