Royal Quest

Wie ktoś czy można już dzisiaj jakoś grać? Dzisiaj miała startować closed beta i każdy który się zapisał (A ja zapisałem się już dawno) powinien mieć wstęp. Wie ktoś może o której wystartuje i będzie można już wejść do gry?

jeszcze nie ma zadnych info najlepiej czekaj na ich info na FB

Jesli ma ktos 2 klucze i chcial by oddac to z checia przyjmne 1:p

Serwer jest off, a klucze jeszcze nie sa rozsylane, tak trudno o tym przeczytac?

Serwer jest off, a klucze jeszcze nie sa rozsylane, tak trudno o tym przeczytac?

Jak nie są rozsyłane? Co Ty wiesz na ten temat. Już ok. godziny temu poszło info na oficjalnym forum, że klucze są stopniowo wypuszczane.

stopniowo ... i ci co zapisali sie wczoraj dostaja klucze szybciej od tych zapisanych od listopada ( ktorzy mieli BEZWARUNKOWO klucze dostac na starcie ... , tak jestem jedna z osob zapisanych od listopada - dokladniej rzecz ujmujac od 15 , badz 17.11 ... i nie otrzymalem jeszcze klucza , gdzie wiekszosc uzytkownikow tego forum zapisana wczoraj dumnie chwali sie w komentarzach ze ma juz klucze ... )

Wielgachny "--------------------------------" dla Cenegi ...

Ja zapisałem się zaraz po otwarciu rejestracji, mejla z kodem dostałem dzisiaj o 15:39

Wie ktoś czy można już dzisiaj jakoś grać? Dzisiaj miała startować closed beta i każdy który się zapisał (A ja zapisałem się już dawno) powinien mieć wstęp. Wie ktoś może o której wystartuje i będzie można już wejść do gry?