Chcialbym aby ktos opisal mi mniejwiecej end game gry i lvlowanie oraz kiedy bedzie wipe (o ile to nie plotki).
Royal Quest
wipe nie bedzie. end game do d*py max lvl 60 wbijasz w 2-3 tyg a potem dropisz kupujesz i ulepszasz eq na 10 wkladasz karty dodajesz opcje i tyle. pvp marne troche
Max lev w 2-3 tyg ? No chyba że grasz 72h dziennie. Expi się dosyć długo ponieważ ta gra nie jest typu quest quest quest, dużą rolę odgrywa tutaj grind. End game to chyba w każdej gierce to samo, ale tutaj to jeszcze obt więc walki o zamki podzielone na levele, walki gildi, areny pvp, bossy. Gra dopiero się rozkręca więc warto spróbować.
Na samym początku gra jest tak nudna...
Klikasz auto-tracker, zabijasz 5 mobków, auto-tracker, oddajesz questa i tak non stop.
Jak wydasz trochę złotówek, to gra się szybciej i przyjemniej, a tak to człowieka nerwica bierze, ja od siebie nie polecam grać, a już najbardziej pakować w to kasę skończy jak Mythos wspomnicie moje słowa.
Najlepsze jest jak kolesie nabijają sobie statystyki pvp XD, ranking w tej chwili o kant #$%$#^%
Tu wygrywa cwaniactwo taka prawda, a polaczki jak to polaczki nawet spotami się nie podzielą, bo "muszom być prooo", magowie bija mobki 10 lvli większe i to migusiem, o balansie płacz, ale uzasadniony jak widzę.
Ta gra to jedna wielka porażka.
btw. najwięksi obrońcy to ci co już coś osiągneli, albo płaca, ponieważ w przypadku małej liczby graczy, najbardziej oni będą stratni.. ci drudzy "płacący" najbardziej
Wystarczy też oblukać jaki mają ruch na forum, średniej klasy prywatne serwery mogą się pochwalić o wiele większym
Ci co już osiągnęli ? Gra jest na początku OBT więc nie wiem o czym tu mowa, IS jest trochę OP(jak nie w IS to na allegro, ebay kupisz eq do dowolnej gry Ci którzy mają dużo pieniędzy i tak będą lepiej wyposażeni), ranking jest dokładnie tak jak opisałeś ale miejmy nadzieję że to się zmieni. Balans postaci jeśli chodzi o exp jest straszny, ale sądzę że balans postaci będzie w end game. Ja nie płacę i na razie gra mi się przyjemnie pewnie odczuję to przy endgame.
Chcialbym aby ktos opisal mi mniejwiecej end game gry i lvlowanie oraz kiedy bedzie wipe (o ile to nie plotki).