Royal Quest

Siemka , przedstawi mi ktoś sytuacje serwerową tego fajnego Polskiego mmo ?

Podoba mi się ale mała ilość graczy oznacza poczucie samotności i strach że owa gra zostanie zamknięta a ja się do gier lekko przywiązuje (4 lata z Rose Online to przykład)

-Proszę o szybką odpowiedź , dziękuje :)

Graczy = 0 na niskich lvl, za CBT było więcej.

Sytuacja = Jeżeli szybko czegoś nie zrobia z IS, gra padnie

Gra za nic nie wytrzyma nawet 2 lat, po za tym, jest ona na 36 dni, bo tyle zajmie wbicie lvl cap. A gra NIE MA end-game. Pozostaje wyłącznie PVP na które (jak obliczyłem) musisz wydać raz 560zł, i co jakiś czas po 100 zł na potki i inne badziewia co nam daje ponad 1000 zł aby normalnie grać.

zgadzam sie z przedmowcą ta gra nie da rady 2 lat. Daje max rok zanim zamkną serwery

Wbicie max lvl'a zajmie większości graczy dwa miesiące +. Kebibi wbił lvl tak szybko, tylko dlatego, że miał dobre party (dobór klas) + spoty do expienia + w ch.. czasu, akurat z Niepokalanym i innymi członkami Rage expiłem parę nocy i to wyglądało w stylu zaczynamy o 10 w nocy, a kończymy o 4-5 rano.

IS jest dosyć sensowny jak na gry mmo f2p, ja nie wiem, wszystko byście za darmo chcieli.

IS dosc sensowny ?? Itemy zwiększające 6 x szanse na ulepszenie , zapobiegające zniszczeniu , bosty do statów , poty regenerujące jednym kliknięciem 100 % życia i do tego premium konto ... Sry ale nie znam takiej gry w ktorej nie dosc ze masz konto premium to jeszcze tak OP cash shop .... Jezeli dla ciebie facet z kasa wpada do gry dajmy na to i robi w jeden dzien equ +10 gdzie ty za 2-3 miesiace moze go "dogonisz" to o czym piszemy ? Zreszta po 2 dniach od relasu juz byli goscie z +10 . Popatrz na inne gry f2p i ich cash shop bo widocznie nie masz pojecia ze mozna zrobic f2p z sensownym CS...

ja solo wbilbym max w 28 dni lvl cap to zaden problem magiem. Grajac solo na becie nie mialem zadnych problemow z szybkim expieniem

Keep dreaming, chyba grając 20h na dobę... Chciałbym zobaczyć jak efektywnie bijesz sam moby ~15k+ hp od 38 lvl'a.

Po za tym wbiłbym, zrób to to pogadamy...

@T4l4r, byli tacy co biegali sobie wtedy w eq na+10, a ja biegałem na +7 nie wydając ani grosza...

Btw. Po RoM'ie IS w RQ dla mnie jest naprawdę sensowny ^^

A dla mnie nie jest sensownym, liczą się tylko dwie klasy mag i sniper, do tego dochodzi to że każda klasa ma heala, gg do tego rozwalone melee klasy bo mają przewalonego expa. Nie pisząc tu o debilnej klasie krzyżowiec który niby to jest za***istym tankiem a guzik przytankuje, ma niby tego swojego heala ale co z tego jak musimy zdetargetować cel co wcale przy większej ilości targetów proste nie jest.

Do tego dochodzi całkowita nienawiść między guildami ciągła walka o spota, jeśli jesteś np. w rage to reszta guild nie da tobie expić.

A tam narzekacie.

Na początku wcale nie jest pusto, bo grają ludzie, grałem na cbt i gram teraz (2 dni temu zacząłem). Spokojnie robiliśmy młyn w 4 osobowym pt, szamana w elgore, teraz mam 24 lvl i sporo znajomych w grze.

Siemka , przedstawi mi ktoś sytuacje serwerową tego fajnego Polskiego mmo ?

Podoba mi się ale mała ilość graczy oznacza poczucie samotności i strach że owa gra zostanie zamknięta a ja się do gier lekko przywiązuje (4 lata z Rose Online to przykład)

-Proszę o szybką odpowiedź , dziękuje :)