Witajcie jaka jest sytuacja na PL/Steam/ARC ? Czy warto pograć na którymś z tych serwerów ?
Royal Quest
Nie warto marnować czasu na tego crapa.
Nie radze, bez wydawania kasy daleko nie zajdziesz, grałem od początku polskiej wersji i to niemało, ale i tak nie miałem szans z ludźmi którzy płacili nawet jeśli zaczynali później i grali sporo mniej
I tak nie ma w co grać a w Royala mi się fajnie grało. GW 2 fajne w ogóle ? Opyla się zaczynać ?
GW2 to gra, która nie umrze, ale jest strasznie monotonna i nudna. Dobra na chwilę, później odpocząć i wrócić
Na f2p nie bardzo, ale na b2p jak najbardziej . Bo gra wbrew pozorom nie przeszla na f2p jak to niektorzy by chcieli... Tzn - grac mozna ale bedziesz mial wtedy zdecydowanie pod gorke... a po premierze dodatku to juz w ogole
No to nic pogram w Royala. Czym się różni PL od innych wersji ?
@UP na pewno community ;d
A sklep dla graczy,ceny,szybkość lvlowania ?
PL nie polecam już lepiej grać na arc lub na angielskiej prowadzonej przez ruskich czyli głównego wydawce. Co do gw2 za darmo gra się fajnie do 30 potem trzeba kupić. jak chcesz prawdziwy f2p a lubisz marvela to masz marvelheros a jak chcesz fantasy to swego czasu był black desert ru ale teraz jest tam ip block.
RQ steam nie istnieje jak jest tam z 10 osob online to chyba swieto, polski to szkoda gadać, na ta chwile to tylko RU sam jeszcze czasem wracam na mojego skryto pobic na arenkach cos, i wbrew pozorom co pisza ludzie na RU da sie grac bez wydawania kasy ja tak gralem i mam 2 nie najgorsze postacie ktore radza sobie bardzo dobrze czy to na arenkach czy wojnach gildii, sprzedasz tam na rynku wszystko wiec o kase latwo, a ze ludzi OD GROMA to itemkow jest SPORO i dość tanie. jedyna bariera to jezyk jednak nic ponad to, a RQ jest prosta grą wiec nie trzeba sie duzo wysilać.
Pyknę na PL chyba jednak. Kurcze grałem w wiele gier od cabala 1 po hmm bodajże diablo 3 itd i all mnie znudziło. Royal mnie nie nudził chyba, że sprawdzę Cabala 2.
cabal 2 dostał duży ubdate głownie optymalizacja rework startowego questa.
Witajcie jaka jest sytuacja na PL/Steam/ARC ? Czy warto pograć na którymś z tych serwerów ?