Ostatnio w biedronce zauważyłem pudełko z zawartością do tej gry. Wcześniej ją widziałem, ale dopiero teraz mnie zainteresowała.
Czy ktoś może coś więcej o niej powiedzieć? Słyszałem że ogromne P2w, a jak z online?
Ostatnio w biedronce zauważyłem pudełko z zawartością do tej gry. Wcześniej ją widziałem, ale dopiero teraz mnie zainteresowała.
Czy ktoś może coś więcej o niej powiedzieć? Słyszałem że ogromne P2w, a jak z online?
Grałem podczas premiery, wbiłem maks level i nie było co robić. Gra fajna jeśli lubisz expić i farmić z szansą na rzadkie itemki a potem je sprzedawać na ah. System ulepszania eq też jest od +0 do +9 albo wyzej nie pamietam. Troche taki metin ale mi się to akurat podobało. p2w jest i to duże chociaż większość itemów z IS mozesz kupic za uzbierana kase w grze. Ogólnie spoko tylko nie wiem czy gra jest dalej rozwijana. Ktoś się orientuje czy wyszły jakieś aktualizacje z nowym contentem? Chętnie bym powrócił.
Przegrałem w RQ masę godzin i co jakiś czas jeszcze zaglądam do tej gierki, co mogę Ci napisać, gra jest rozwijana bardzo słabo, nowe mapy czy cokolwiek w tym stylu? Może raz na rok albo i rzadziej, głównymi atrakcjami są promocje w item shopie i eventy na święta typu walentynki, kolega wyżej napisał że na 60 nie ma co robić, to nie prawda bo zrobienie eq zajmuje masę czasu o ile jesteś graczem f2p, potem zostaje pvp, wojny gildyjne, bossy, zamki, areny, pole bitwy. Czy jest p2w? Gracz wydający kasę może ulepszyć eq na maksa w ciągu jednego dnia, jeśli nie masz zamiaru pakować kilku tysięcy a może i więcej, to przygotuj się na tysiące godzin grindu zanim zaczniesz się chociaż trochę liczyć w walce z najlepszymi. Nie polecam gry, polski serwer umiera, obstawiam że jeszcze 2/3 lata i będzie zamknięty. Radzę Ci jak najszybciej zapomnieć o tym pudełku, bo jest z pewnością wiele lepszych gier :).
Szczerze odradzam, gra mocno nastawiona na P2W i nie słuchaj tych co gadają "ale można wszystko wyfarmić bez wydawania kasy" ta... Jakieś 10 lat dłużej. Jest nawet polska wersja i serwer tej gry, ale oczywiście jest to wylęgarnia trolli i małolatów. Organizują dużo jakiś śmiesznych eventów na których można coś tam powygrywać, ale poza nimi wieje totalną nudą. Update niestety nie dostaje praktycznie wcale, nawet nie sięgam pamięcią kiedy wydali jakiś większy patch który dodawał sensowny nowy content. Gra mocno stawia na PvP, więc w rzeczy samej jak chcesz się liczyć i w ogóle dostać do jakiejś sensownej gildii to bez wydania kasy raczej się nie obejdzie.
Generalnie gra nie warta zachodu, za ten pakiet startowy i tak nie dostajesz nie wiadomo czego więc jak dla mnie po prostu wyrzucić pieniądze w błoto.
Jeżeli masz dobry net i nie straszny ci rosyjski to graj na serwie RU tam praktycznie wgl nie czuć P2W, ludzi jest tyle że nie da się tego opisać słowami i zawsze aktualizacje dużo szybciej jak na PLu, a mówiąc o PLu P2W czuć tylko dla tego że nie ma ludzi wystarczającej by rynek działał tak to już jest w tego typu grach, kupić można wszystko jednak tylko jednostki sprzedają te najcenniejsze itemki i dyktują cene które są okropnie wielkie i nieopłacalne.
Jeżeli masz dobry net i nie straszny ci rosyjski to graj na serwie RU tam praktycznie wgl nie czuć P2W, ludzi jest tyle że nie da się tego opisać słowami i zawsze aktualizacje dużo szybciej jak na PLu, a mówiąc o PLu P2W czuć tylko dla tego że nie ma ludzi wystarczającej by rynek działał tak to już jest w tego typu grach, kupić można wszystko jednak tylko jednostki sprzedają te najcenniejsze itemki i dyktują cene które są okropnie wielkie i nieopłacalne.
Nie no, nie przesadzajmy Łazić po rosyjskich serwerach nie lubię, bo potem ani to się z kimś dogadać ani pohandlować. Jeszcze ja ich zrozumiem od biedy, ale oni mnie to już nie.
W takim razie nie ma co, odpuszczam sobie gierkę.
Nie no, nie przesadzajmy Łazić po rosyjskich serwerach nie lubię, bo potem ani to się z kimś dogadać ani pohandlować. Jeszcze ja ich zrozumiem od biedy, ale oni mnie to już nie. W takim razie nie ma co, odpuszczam sobie gierkę.
Lepiej z biedry kupić borderlands presequel za 20 zeta.
@radekplug że tak się zapytam co ma borderlands do royal questa jestem mega ciekaw w jaki sposób powiązałeś te dwie gry że dałeś tutaj taki pomysł hmmm?