Rozdaję puste konta EVE Online 40+ dni

Mam stworzonych kilkanaście kont w EVE Online, potrzbene mi były, żeby zredeemować kilka rzeczy po zakupie klucza, teraz leżą i nikt z nich nie korzysta, więc chcę je rozdać, żeby ludzie mogli sobie spróbować grę - każde konto ma 40-44 dni do wykorzystania, nie jest to trial - to pełne konto. Jest na nim jedna bezużyteczna postać, żeby dało się zweryfikować uzytkownika, kiedy ktoś zaloguje się z innego IP. Piszcie do mnie, żeby dostać dane do logowania, zmienicie sobie maila i hasło i konto jest wasze.

Ja bym poprosił :) chciałem kiedyś obczaić tą grę, ale fundusze mi na to nie pozwoliły :)

Osobiście grałem w EVE online, ale niestety trial nie pozwolił mi na wiele.

Ile tych kont, od kiedy są aktywne i jakieś szczegóły na ten temat?

Witamy nowego użytkownika, ale żeby wkupywać się tak od razu? :P

poprosze 1 konto na pirv :)

Również proszę o konto :)

Też bym poprosił jeśli jeszcze posiadasz ;)

Z cheica przyjme konto i wyprobuje gre.

Jak co zostalo poprosze :)

Również jak zostało to bym poprosił

Też poproszę kierownik ! :)

Ja mam kluczyk do wymiany na kluczyk do bety HEX'a :)

porposze ; )

jeżeli aktualne to też poproszę ;)

Zostało coś jeszcze? :)

Jeśli tak to też bym prosił.

OK, to już było ostatnie. Będę tu pisał, jeśli będę miał kolejne.

Bardzo dziękuję za klucz (po loginie i haśle widzę że masz zboczenia, haha). Jeszcze raz dziękuję. Jeśli czegoś Ci będzie trzeba kierownik - daj znać

Bardzo dziękuję za klucz (po loginie i haśle widzę że masz zboczenia, haha). Jeszcze raz dziękuję. Jeśli czegoś Ci będzie trzeba kierownik - daj znać

Hej, musiałem coś łątwego do zapamiętania wymyślić ;)

Swoją dorgą, fajnie byłoby się zebrać w jednej korporacji (to do osób, które zgłosiły się po klucze) i razem odkrywać grę, dużo lepsze doświadczenia, jeśli zbiera się w kilka osób i razem kopie, robi misje, albo ćwiczy PvP między sobą.

JA już grę zassałem, uruchomiłem. Pierwsze przypominki górnictwa za mną ;)

Chętnie zagram w Eve poprosze o konto.

A jak wszyscy to wszyscy :P jesli masz jeszcze cos to tez poprosze :) zawsze umile sobie ostatnie 3 tygodnie wakacji.

Wysłane z Alcatela OT-4015x