Mam stworzonych kilkanaście kont w EVE Online, potrzbene mi były, żeby zredeemować kilka rzeczy po zakupie klucza, teraz leżą i nikt z nich nie korzysta, więc chcę je rozdać, żeby ludzie mogli sobie spróbować grę - każde konto ma 40-44 dni do wykorzystania, nie jest to trial - to pełne konto. Jest na nim jedna bezużyteczna postać, żeby dało się zweryfikować uzytkownika, kiedy ktoś zaloguje się z innego IP. Piszcie do mnie, żeby dostać dane do logowania, zmienicie sobie maila i hasło i konto jest wasze.
Rozdaję puste konta EVE Online 40+ dni
Ja bym poprosił chciałem kiedyś obczaić tą grę, ale fundusze mi na to nie pozwoliły
Osobiście grałem w EVE online, ale niestety trial nie pozwolił mi na wiele.
Ile tych kont, od kiedy są aktywne i jakieś szczegóły na ten temat?
Witamy nowego użytkownika, ale żeby wkupywać się tak od razu?
poprosze 1 konto na pirv
Również proszę o konto
Też bym poprosił jeśli jeszcze posiadasz
Z cheica przyjme konto i wyprobuje gre.
Jak co zostalo poprosze
Również jak zostało to bym poprosił
Też poproszę kierownik !
Ja mam kluczyk do wymiany na kluczyk do bety HEX'a
porposze ; )
jeżeli aktualne to też poproszę
Zostało coś jeszcze?
Jeśli tak to też bym prosił.
OK, to już było ostatnie. Będę tu pisał, jeśli będę miał kolejne.
Bardzo dziękuję za klucz (po loginie i haśle widzę że masz zboczenia, haha). Jeszcze raz dziękuję. Jeśli czegoś Ci będzie trzeba kierownik - daj znać
Bardzo dziękuję za klucz (po loginie i haśle widzę że masz zboczenia, haha). Jeszcze raz dziękuję. Jeśli czegoś Ci będzie trzeba kierownik - daj znać
Hej, musiałem coś łątwego do zapamiętania wymyślić
Swoją dorgą, fajnie byłoby się zebrać w jednej korporacji (to do osób, które zgłosiły się po klucze) i razem odkrywać grę, dużo lepsze doświadczenia, jeśli zbiera się w kilka osób i razem kopie, robi misje, albo ćwiczy PvP między sobą.
JA już grę zassałem, uruchomiłem. Pierwsze przypominki górnictwa za mną
Chętnie zagram w Eve poprosze o konto.
A jak wszyscy to wszyscy jesli masz jeszcze cos to tez poprosze
zawsze umile sobie ostatnie 3 tygodnie wakacji.
Wysłane z Alcatela OT-4015x