Rozdzielenie działu Pytania i problemy

Witam, oglądam od czasu do czasu dział "MMO - pytania i problemy" i jest tam mnóstwo śmieci z każdego tematu.

Powinniśmy podzielić to na pomoc In-game i pomoc techniczną (wiem, że jak mają problem, to powinni zgłaszać na stronach gry, ale z własnego doświadczenia wiem, że na takich forach jest głucho)

O ile w formach podforów- pomysł dobry, w innym przypadku nie.

Pomyślę nad tym. :)

Mi się wydaje, że pomysł dobry. Rozdzieliło by się problemy i pytania na osobne działy lub tak jak pisał Mac w podfora. :)

Okej, ja nie mam czasu się tym bawić, Hania to zrobi. :)

Okej, ja nie mam czasu się tym bawić, Hania to zrobi.

Czyli nie macie nawet co liczyć na to, że coś takiego będzie ^^

//Zmuszę go. :) - R3m4ke

Czyli nie macie nawet co liczyć na to, że coś takiego będzie ^^//Zmuszę go. - R3m4ke

Liczy się wiara :D

Dobra, zrobiłem :P Tematy poprzenoszę... później. PS. jakby ktoś miał w miarę ładną, zwięzłą i przede wszystkim - polską nazwę na "in-game" to byłbym wdzięczny ("w grze" jest mało... intuicyjne).

Witam, oglądam od czasu do czasu dział "MMO - pytania i problemy" i jest tam mnóstwo śmieci z każdego tematu.

Powinniśmy podzielić to na pomoc In-game i pomoc techniczną (wiem, że jak mają problem, to powinni zgłaszać na stronach gry, ale z własnego doświadczenia wiem, że na takich forach jest głucho)