Rozebranie telefonu

Witam

Oddałem telefon do wymiany ekranu. Ekran został wymieniony, ale pod tą 1 szybką mam jakąś nić (pewnie gościom coś wpadło podczas wymiany). Oraz troszkę mi się rusza ekran. Bardzo lekko ale zawsze.

I pytanie:

Dam radę sam bez problemu rozkręcić telefon, aby dojść do ekranu i usunąć ten syf pod nim oraz ustawić ekran żeby mi nie latał?

Xperia L

oczywiście, wpisz na youtube jest pełno poradników i na pewno z twoim modelem także, zdjęcie szybki to max 10 min roboty i jest to rzecz banalna

@edit

wystarczy mieć suszarkę do włosów, jakiś skalpel lub nożyk i sprawa załatwiona

A ten ekran da się jakoś wyregulować żeby mi nie latał? Bo puki co kiedy nacisnę jakoś mocniej to mi tak wchodzi do środka itp.

a ekran masz na pewno do Twojego modelu ? możliwe, że jeśli to nie Ty kupowałeś ekran, to gość z serwisu wziął jakąś podróbkę

Witam

Oddałem telefon do wymiany ekranu. Ekran został wymieniony, ale pod tą 1 szybką mam jakąś nić (pewnie gościom coś wpadło podczas wymiany). Oraz troszkę mi się rusza ekran. Bardzo lekko ale zawsze.

I pytanie:

Dam radę sam bez problemu rozkręcić telefon, aby dojść do ekranu i usunąć ten syf pod nim oraz ustawić ekran żeby mi nie latał?

Xperia L