Cześć.
Chciałbym pograć z kumplem w jakąś gierkę ale nie wiemy o nich z byt dużo i chcielibyśmy abyście nam polecili jakieś 3 najlepsze gry z tych:
- Royal Quest (na początku PL (aby się nauczyć grać) bo słyszałem że lepiej poczekać na ENG
- Flyff
- Wizard 101
- A.V.A
- CrossFire
- Wolfenstein E.T.
- Rappelz
- DOTA 2
Wszystkie gry oczywiście GLOBAL chcielibyśmy aby to były. Wiemy że to są różnego typu gry ale nam chodzi o ogólną ocenę.
Chodzi nam o to, które 3 gry z tych gier mają dobry klimat, które nadal się trzymają i w najbliższej przyszłości nie upadną, żeby dało się pograć z graczami, dobra zabawa na długie godziny.
Z góry wam dziękujemy za pomoc.
Różne gry - poleccie 3 najlepsze z nich
Bezapelacyjnie DOTA 2.
Gra na pewno nie upadnie, a zabawy jest co nie miara.
DOTA 2 Do samego końca , mojego lub jej.
Żeby to ode mnie zależało, wybrałbym Royal Questa (bo nie grałem a wygląda ciekawie).
Co do gier które wymieniłeś:
- Flyff - grałem w to ostatnio 4 lata temu i już wtedy gra "pod upadała". Jeszcze z 6-8 lat temu to grało się ciekawie ale nie wiem jak teraz (podobno źle).
- Rappelz - we dwóch napewno lepiej gra się niż samemu ale gra sama w sobie nie porywa.
- Dota 2 - dobry tytuł, tylko szkoda że was jest dwóch a nie pięciu. Gdybyś zebrał cały team, nie oderwałbyś się od tej gry. Niestety możesz się zniechęcić do niej przez community. I nie mówię tu głównie o flejmie i hejcie, ale o graczach którzy wychodzą z gry albo afkują jak wiedzą że przegrają.
Dota 2 to dość trudna gra, więc na początku może zrazić was do gry.
We Flyffa we dówch fajnie wam by sie grało, jeden robi Assista>RM'a, drugi BP albo Blade i lecicie z bossami + farma. Polecam Flyffa.
Dobra zrozumiałem że DOTA 2.
Ale jakbyście mogli to nie jeden ale te 3 gry jakieś z tych wymienili najlepsze.
Jednego FPS i jeszcze jednego RPG żeby było równo.
1. Dota 2
2. AVA
3. Wolfenstein
A jeśli chodzi o rpg to Flyff
- Royal Quest ale jak wyjdzie ENG ewentualnie wypróbuj tego PL na testowanie gry
- Wolfenstein E.T.
- A.V.A. może być jednak nw jak tam teraz jest czy są cziterzy
- DOTA 2
A powiedzcie mi właśnie jak jest z A.V.A ??
Jeżeli wcześniej nie graliście w lola to może nie odrzuci Was dota 2 tak jak mnie odrzuciła, bo opinie są bardzo dobre. Po za tym lubiłem grać w wizard 101 może gra trochę dla dzieciaków, ale najważniejsze było to, że miałem fun z tej gry.
Widze tu tylko jedna dobra gre, a mianowicie Wolfenstein E.T.
Jednak pojawia sie problem: ktos w to jeszcze gra?
Widze tu tylko jedna dobra gre, a mianowicie Wolfenstein E.T. Jednak pojawia sie problem: ktos w to jeszcze gra?
Troszkę osób jeszcze gra.
1.Dota 2
2.Ja akurat bardziej stawiam na Crossfire.
3.Jako,że z tej listy nie zbytnio dużo rpg jest to dam Dragon's Prophet a patrząc na listę to Flyff.
Jeśli chodzi o liste to tak, wiemy że jest mała ale nasze sprzęciory są nie zbyt dobre jak na te inne nowe gry.
Polskie Serwery Wolfenstein E.T.
https://www.gametracker.com/search/et/PL/
Jeśli lubisz grać tylko na jednym serwerze czy np. kilku to wystarczą ci tylko te 5 pierwszych serwerów i tam zawsze będą polscy gracze.
Jeśli chodzi o FPS'y to nw jak tam z cziterami bo podobno w CrossFire jest ich troche a z resztą nie wiem co i jak.
Moba no to DOTA 2 dobra jest o ile mieliście styczność z Mobami
Jeśli chodzi o reszte to Flyff dobrą grą jest ale teraz populacja to tylko starzy wyjadacze i to tyle, Wizard 101 jak lubicie pojedynki na karty to owszem dobra, Rappelz - nie wypowiem się a RQ to jedynie ENG wersja jak wyjdzie bo PL to jeśli masz kasę to graj.
Cześć.
Chciałbym pograć z kumplem w jakąś gierkę ale nie wiemy o nich z byt dużo i chcielibyśmy abyście nam polecili jakieś 3 najlepsze gry z tych:
- Royal Quest (na początku PL (aby się nauczyć grać) bo słyszałem że lepiej poczekać na ENG
- Flyff
- Wizard 101
- A.V.A
- CrossFire
- Wolfenstein E.T.
- Rappelz
- DOTA 2
Wszystkie gry oczywiście GLOBAL chcielibyśmy aby to były. Wiemy że to są różnego typu gry ale nam chodzi o ogólną ocenę.
Chodzi nam o to, które 3 gry z tych gier mają dobry klimat, które nadal się trzymają i w najbliższej przyszłości nie upadną, żeby dało się pograć z graczami, dobra zabawa na długie godziny.
Z góry wam dziękujemy za pomoc.