Różnica między kontem veteran a kontem starter

Witam.Chciałbym zacząć swoją przygodę z Aionem. Ale mam pytanie.Jak duża jest róznica miedzy kontem Starter a Veteranem?

Zapraszam 1 minuta w googlach.

http://www.aionfreet...bsite/features/

Kliknij na dole sobie "Show Details". Będziesz miał opisane szczegóły pomiędzy rodzajami kont.

Jak chciałbyś na poważnie zacząć swoją przygodę w Aionie, to najlepiej odrazy kupić sobie Gold Packa, ale no niestety on trochę kosztuje.

Myślę, że nadawca otrzymał odpowiedź. Można zamknąć :)

no niestety on trochę kosztuje.

Fakt, aż 15zł, kupa forsy. 5 piwek, albo grubsza paczka fajek.

Może trochę przesadziłem, zobaczyłem euro i już myślałem o większej sumie.

Warto tutaj dodać, że właśnie za Gold Packa będziesz musiał płacić ~15zł miesięcznie :)

Albo zrobic 1-2 instancje z dobry dropem w miesiacu i tyle.

Konto starter ma ograniczenia, konto veterean nie. Tylko trzeba pamiętać, że raz zakupiony gold pack - nie daje na stałe statusu veterana.

Zapraszam 1 minuta w googlach.http://www.aionfreet...bsite/features/Kliknij na dole sobie "Show Details". Będziesz miał opisane szczegóły pomiędzy rodzajami kont.Jak chciałbyś na poważnie zacząć swoją przygodę w Aionie, to najlepiej odrazy kupić sobie Gold Packa, ale no niestety on trochę kosztuje.Myślę, że nadawca otrzymał odpowiedź. Można zamknąć

Lubisz jaja sobie robić z ludzi? Czy naprawdę twoim zdaniem GP przydaje się od 1lvl.

GP kupujesz dopiero od 46lvl (wtedy zaczyna się dred i insty), wcześniej nie zrobimy z GP większego użytku

Odpowiedz zostala juz udzielona ale nie chce zakaldac nowego topicu wiec napisze tutaj. Jaka postac proponowalibyscie dla nowego? Mam na mysli przyjemne expienie pozniej bede sie martwil o pvp. Fajnie by bylo szybko i bez problemu zabijac potworki i robic non stop progress. Z gory dziekuje za odp.

+Serwer rozumiem ze obojetnie jaki chyba o Nexusie wszyscy pisza. Co do frakcji to chcialbym dosjc do takiej w ktorej jest wiecej osob mam na mysli zeby nie dojsc do wymarlej gdzie nie znajde nikogo.

Czyli veteran>>>starter.A za ile można dostać takiego veterana?

Czyli veteran>>>starter.A za ile można dostać takiego veterana?

Za jeden uśmiech z zgrzewkę piwa. Na tę chwilę nie można zdobyć Veterana inaczej niż kupując konto z Vetem na allegro.

Nie rozumiem sensu kupywania veterana... na starterze lecisz do 46lvl, wcześniej szukasz legionu,który pomoże w q (takie legiony sie reklamują na LFG, więc nie trudno znaleźć), przez te 46lvl'i zarabiasz kasę, którą potem wydajesz na kupno GP.

Okej zaczynam zasysać Aiona bo z tego co wyczytałem Gold packa można kupić za Golda w grze i trwa on 30 dni co spokojnie wystarczy na wyfarmienie golda na kolejne GP. I tu mam kolejne pytanie.Ile kosztuje taki gold pack?

Ja także zaczołem grać w AION jest to jedna najlepsza darmowa gra na rynku a to jest oderwanie od GW2. Zapraszam na serwer NeXUS.

Okej zaczynam zasysać Aiona bo z tego co wyczytałem Gold packa można kupić za Golda w grze i trwa on 30 dni co spokojnie wystarczy na wyfarmienie golda na kolejne GP. I tu mam kolejne pytanie.Ile kosztuje taki gold pack?

Spatalos, aktualnie 20 milionów

Na Nexusie około to samo.

Na Nexusie około to samo.

A długo takie 20kk sie farmi??

W endgame, jak robisz dungi to ok. 2dni

Z tego, co pamiętam pierwszego gold packa kupiłem w promocji za 20 zł. A na następnie zbierałem, jak kolega wyżej dungi, rajdy na bossy. Troszeczkę przeszkadza, nie możność skorzystania z czata oraz, chyba nie można zakupwyać przedmiotów, od innych graczy na standardowym koncie. Na początku jednak, to nie potrzebne. Najpierw poznać mechanikę gry, i ogarnąć prowadzoną postać :).

Okej Aion pobrany już jakieś 4 godziny temu trochę pogram pobawię się.W razie wątpliwości będę pisać na forum:). Do zamknięcia

Witam.Chciałbym zacząć swoją przygodę z Aionem. Ale mam pytanie.Jak duża jest róznica miedzy kontem Starter a Veteranem?