Witam
Planuje zakupic ps3.Jest duza roznica miedzy ps3 za 800 zl a taka za 1200? Czy lepiej poczekac za 4? Ale ceny gier beda kosmiczne..
Witam
Planuje zakupic ps3.Jest duza roznica miedzy ps3 za 800 zl a taka za 1200? Czy lepiej poczekac za 4? Ale ceny gier beda kosmiczne..
... będą też darmowe gierki... reszta gierkoło 200 setek, czyli norma.. ps4 kolo 1700 pewnie podstawowa wersja.
Ceny gier na 3 spadną jak wyjdzie ps4 i starsze konsolki są już bardziej stabilne, z ps4 nie wiadomo jak będzie z pierwszą wersją, jak masz hajs na gry czekaj na 4, jak nie bierz 3 będziesz miał w co grać
poczekać na 4
a co do tej ps3 wiesz model sie liczy a nie cena po za tym na chwile obezna to bez roznicy jaki kupujesz model bo tak naprawde w środku masz to samo... im starszy model tym łatwiej przerobić konsole (przerobić można ją samodzielnie robi to się podobnie jak z PSP)
ale lepiej poczekaj na 4 poczekaj z 2 miechy po premierze az potanieje i kup ja
potanieje ? zobacz ile cena ps3 się trzymała, dodatkowo cena nowych gier, nieznana stabilność nowej konsoli itp. jak nie m kasy to lepiej niech bierze 3 gry są tanie jak barszcz i jest ich sporo
a modele 3 duzo sie roznia?
w zasadzie niczym ciekawym do samego grania to obojętne jaki model sobie kupisz
ale jak bys chciał przerabiać konsole to co innego
ale serio poczekaj na PS4
@Ukryty tak potanieja i to z 100+ a czemu? bo ps zawsze wychodzi w świeta a wtedy cena jest wieksza z racji "prezętu pod choinke" po nowym roku ceny spadaja i zaczynają się promocje "kup ps4 +2 gry gratic" tak jak z ps3
Ok to zaczekam na 4
JA miałem ten sam dylemat ale wkoncu wyszło gta 5 i nie mogłem dłużej czekać Za konsole dalem 600 zł Super slim 500 gb
Witam