Witajcie. Tak jak w temacie właśnie planuje rozpocząć grę w tere online (już 43% ściągnięte). Start swojej gry planuje dzisiaj może o 21:00 . I tu pytania, na jakim serwerze najlepiej zacząć grać? oraz czy ktoś byłby w stanie pomóc mi ogarnąć grę? gdyż będzie to mój 1 raz z terą
Rozpoczęcie gry w tere
Ja będe grał z kolegami na Baldasie chyba to jakis PVP, 82% pobrane ;d
Jeśli nie chcesz (przynajmniej narazie) czekać w kolejkach to najlepiej wybierz któryś z serwerów, które powstały w tym tygodniu . Na Freyi i Killianie są masakryczne kolejki. Nawet w tej chwili +/- 40 minut czekania. Z resztą chyba poblokowali tam możliwość tworzenia postaci.
Polecam rozpocząć gre na Arkadi o ile dobrze nazwe napisałem gra tu całkiem sporo polaków tak więc polecam.
- Killian - International - PvP - zablokowane tworzenie postaci dla nowych kont
- Ishara - International – PvP - kolejki około 20 minut
- Zuras– International - PvP - nowy - 06.02.2013
- Balder - International - PvP - nowy - 07.02.2013
- Fraya - EN - PvE - zablokowane tworzenie postaci dla nowych kont
- Veritas - EN – PvE - kolejki okolo 20 minut
- Arcadia – EN - PvE - nowy - 06.02.2013
Gram na Ishara, nie narzekam ani na kolejki ani na brak ludzi do grania.
Pobrałem całe 25GB wbiłem 4 lvl i usunałem..
Bo nie ograniałeś non targetu ?
@UP
Nie.
Bo ta gra jest do d*py i nie powinna nigdy powstać - twórcy takich shitów nie powinno żyć w ogóle.

wybaczcie,ze sie wtrace
Zaczalem gre na serwie PVE czy moge przeniesz postac na PVP ?
Czy na serwie PVP jest otwarte PVP ? Tzn czy na kazdym spocie moge dostac i spuscic wpierdziel?
Podepnę się do tematu. W Terze są jakieś bossy bądź raidy, na które możemy się wybrać z ludziskami? Rozważam ściągnięcie tej gierki, ale po tych wypowiedziach, że to kaszanka cały czas się waham. Ktoś kto grał dłużej mogłby naświetlić czy da się czerpać przyjemność z tej gry? 27gb do ściągniecia swoje wrażenie robi, dlatego zastanawiam się czy zasysać Terę, Aiona czy RaiderZ.
Gra wyśmienita! Mam 25 sorca i dawno tak dobrze się nie bawiłem przy expie. Bicie potworków nie jest nudne, co chwilę musisz odskakiwać, ruszać się bo silniejszy mobek potrafi Ci zjechać połowe hp na combo. Skille miodzio. Dodatkowo ten uczciwy system f2p. Sciągać i się nie zastanawiać a jakby znudziło Ci się bicie pojedyńczych potworków to czemu by nie sciągnąc ich na siebie 6?
Dasz się złapać? Padasz. Prawda nie gram dłużej, ale gra zrobiła na mnie duże wrażenie ^^ Aion też za***isty ale non-target bardziej mnie kręci. Najlepiej zassać to i to xd RaiderZ ssie ; d
Właśnie to jest to - non-target. Troszkę się obawiam bo to będzie moje pierwsze zetknięcie się z tego typu MMO. Mam nadzieję, że dam rade w miare moich możliwości jakoś to ogarnąć.
Jak myślisz na RaiderZ to ściagnij Tere bo jest bardziej rozbudowana a co do Aiona to zupełnie inna gra
a mam pytanie,czy te glyphy to mozna zmieniac i zmieniac czy cos trzeba miec ?
Ehmm , dylemat
Myslalem ze ten killian to new server wbilem tam 16 lvl Warrior lecz naprawde malooo ludzi widzialem na moich lokacjach a czekalem w kolejce z 40 min
Zura Population LOW , ocb ? nowy serwer i population LOW? ;P , zalezy mi na tym zeby grac na PvP serwie , PvE sa nudne
Zostac na kilian ?
Killian to bardzo stary serwer, większość high lvle. Dużo nowych też tam zaczyna ze względu na najwyższą populacje, może być tego aż tak nie widać bo jest dużo channeli.
Pierwsze 3 dni po premierze f2p były kilku godzinne kolejki na Killanie. Teraz trafiam najwyżej na 20 minutowe. Powinno się wkrótce jeszcze bardziej zluzować, ale mimo wszystko po się upychać skoro jest kilka nowych serwerów
Status population kłamie. Na Isharze teraz czakam godzine ;/
a mam pytanie,czy te glyphy to mozna zmieniac i zmieniac czy cos trzeba miec ?
Żeby użyć nowego setu glyphów, trzeba kupić item u Merchanta za jakieś 15G.
Glyph Toggle