Pytanie odnośnie skilli w Black desert. Dokładniej jak wygląda system rozwoju postaci? Czy w endgame każda klasa posiada praktycznie wszystkie swoje umiejętności, czy można obrać konkretna ścieżkę rozwoju np. Nuker, Dps.
Rozwój postaci
Pytanie odnośnie skilli w Black desert. Dokładniej jak wygląda system rozwoju postaci? Czy w endgame każda klasa posiada praktycznie wszystkie swoje umiejętności, czy można obrać konkretna ścieżkę rozwoju np. Nuker, Dps.
Zasadniczo jest pewien softcap po osiągnięciu którego ciężko idzie dalsze wbijanie skill pointsów.
Musisz sprawdzić build swojej postaci i od początku konsekwentnie dawać w pewnie ważne skille. Oczywiście jak już wbijesz 55+ to może być tak że będziesz na dobrej drodze(żmudnej drodze) do wykupienia większości ale to cięzki grind jest
Co do rozwoju postaci - masz drzewko skilli, które wykupujesz, a następnie kolejne ulepszone ich wersje bierzesz.
Trochę mnie to niepokoi, jak to wyglada w praktyce? Gra nie wygląda czasem jak atak klonów?
Trochę mnie to niepokoi, jak to wyglada w praktyce? Gra nie wygląda czasem jak atak klonów?
Zawsze są jakieś bardzo popularne buildy ale tutaj chodzi o egzekucje skilli
najlepiej będzie jak sam sprawdzisz - wbij do mnie na stream wieczorem to może będe miał jakiegoś guest passa + zobaczysz jak gra wygląda i opowiem więcej o drzewku