Rozwój WoD'a

Witam,

w wow'a na globalu zacząłem grać niestety dopiero pod koniec MoP'a. Akurat dobiłem 90 tydzień przed WoD'em, nawet na raid czy dwa się załapałem. Natomiast po wyjściu WoD'a, pograłem miesiąc i... no nie bardzo było co robić.

Jak wygląda obecnie sytuacja? Dużo contentu doszło? Myślę nad powrotem, tylko zastanawiam się czy będzie co robić.

Swoją drogą, porównywaliście ilość instancji i rajdów dodawanych co update? Porównajcie sobie WotLK, Cata i MoP - totalna tendencja spadkowa ;/

PS. Oczywiście miało być rozwój - nie wiem czemu napisałem rozwód. A teraz nie wiem jak zmienić :<

Poprawiłem tytuł tematu.

Contentu w WoD raczej nie ma zbyt dużo. Dodali z ostatnim updatem trochę daily, PvP dalej jest takie jakie jest. Najwięcej dostali raiderzy, bo Hellfire Citadel ma 13 bossów z ciekawymi mechanikami, więc jest co robić. Oczywiście jak grasz ze znajomymi to nieważna jaka gra, a i tak będzie fajnie. Według mnie jeśli już ma się abonament to warto zrobić sobie questy na każdej mapie, bo fabuła jest w miarę ciekawa. Jeśli na globalu zacząleś grać pod koniec MoPa to masz też content wszystkich starych dodatków.

Na globalu zacząłem niedawno, ze względu a) pieniężnych (wcześniej nie miałem kasy, żeby płacić abonament) B) czasowych (po znalezieniu pierwszej pracy robiłem po 60 hr/tydzień). W tym momencie nie mam wykupionego abonamentu, dopiero się do tego przymierzam. PvP mnie średnio interesuje, może od czasu do czasu jakieś BG.

A problem jest w tym, że nie mam znajomych którzy obecnie grają w WoW'a. Zaczynaliśmy razem pod koniec MoP'a i razem odpuściliśmy. Ale skoro mówisz, że trochę raidów doszło to może się skuszę :)

Witam,

w wow'a na globalu zacząłem grać niestety dopiero pod koniec MoP'a. Akurat dobiłem 90 tydzień przed WoD'em, nawet na raid czy dwa się załapałem. Natomiast po wyjściu WoD'a, pograłem miesiąc i... no nie bardzo było co robić.

Jak wygląda obecnie sytuacja? Dużo contentu doszło? Myślę nad powrotem, tylko zastanawiam się czy będzie co robić.

Swoją drogą, porównywaliście ilość instancji i rajdów dodawanych co update? Porównajcie sobie WotLK, Cata i MoP - totalna tendencja spadkowa ;/

PS. Oczywiście miało być rozwój - nie wiem czemu napisałem rozwód. A teraz nie wiem jak zmienić :<