MAMY 13 OSÓB !!!
Tylko że wiesz, heh, ja nie za bardzo wiem jak to działa, ale spokojnie zorientuję się.
MAMY 13 OSÓB !!!
Tylko że wiesz, heh, ja nie za bardzo wiem jak to działa, ale spokojnie zorientuję się.
Uf, no dobra, mamy 13 osób, ok. 19 utworze temat odnośnie gry, przedtem prześlę wszystkim klasy, i frakcje.
Już prawie 19 , a tematu i klas ani słychu ani widu.. ;d
jeszcze 34 min....
Nie nie Jarid jeszcze 10 minut...
patrz kiedy dodałem posta-
Napisano dziś, 17:25
jeszcze 34 min....
Chodzi mi o to że od tamtej godziny w której ja napisałem zostało 10 minut
już 2 min.
Zrobione, zapisanych zapraszam do gry, mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem z PMem. ^^
Bym zapomniał :
Czyli jak się gra, bo zapowiada się dla mnie ciekawie ale nie mam pojęcia co robić. Mogę otwierać sklepy, itp? I jak glosować? Plx o wytłumaczenie
Możesz robić co chcesz, rozmawiać, nawet otwierać sklepy itp, a głosować musisz analizując wypowiedzi innych, np jak ktoś za mocno się broni, itp.
a jak zobaczyć stan konta, lub coś w tym stylu (ekwipunek) ?
I jak założę sklep, to jak mam sprzedawać czy coś?
Heh sorki, ale muszę to zrozumieć.
Najlepiej proszę o wytłumaczenie, czyli gdzie mogę stawiać sklepy (tzn. mogę wymyślać ulicę) i takie duperele...
ŻĄDAM SEZON 2 !! (wcale nie dlatego, że w 1 juz zginąłem.. hehehe )
HeHe no nie spodziewałem się tego xD
Koyiro nie sądzisz, że jest trochę mało klas ? Mam nadzieje, że w 2 sezonie będzie ich znacznie więcej
Oczywiście, że będzie więcej klas, ten sezon jest tak jakby próbny, żeby sprawdzić, czy gra się dobrze przyjmie. Jak narazie jest spory sukces ^^.
Więcej niż spory, zabawa jest przednia
Chociaż już nie żyję..
Ale dalej czytam co się dzieje i kto umarł
@Pawel twoja śmierć zrobiła spore zamieszanie.
Wiem
boska gra