Rp na świeta?

Od kad gram w lola a juz troche to trwa, to pamietam ze na swieta albo na nowy rok , riot rozdawal prezenty w 2011 bylo to 400 Rp , a wiadomo czemu w tym roku ( tzn 2012/2013) nic nie dano??

Podejrzewam ze to przez ta opcje co wprowadzili , ze co postac nowa wejdzie to najtansza spadnie w dol o cene Ip??

Albo to ze dodano opcje na swieta z mozliwoscia wysylania Sobie prezentow nawzajem?? ... nie wiem no , a ktos z was wie czemu??

Teraz na święta można kupić RP w promocji i skórki, ewentualnie kupić koledze. RIOT już nie rozdaje RP

Szkoda, że już nie rozdaje RP :unsure:

Ja liczylem na Rp a tu pech ;/

To kupcie sobie... Nie macie 20 złotych?

Ludzie mają inne wydatki niż gra...

to farmcie sobie IP-ki nikt wam nie kaze kupywać skórek ani champów za RP ;D

Niestety ale w dzisiejszych czasach liczy się kasa, a nie jakieś robienie prezentów, zwłaszcza, że lol osiągnął już straaaasznie dużą popularność.

Linczujcie riota za to że nie daje za darmo RP. Ileż to rozdawał w 2012 za wszystkie problemy, etc.

polecam kupić rp zamiast fajek

Polecam kupić rp zamiast jedzenia. Wiecie, jak ktoś jest w przedziale wiekowym 12-15 lat, to jak się poprosi rodziców o kase "na gre/do gry" to patrzą na Ciebie jak na uzależnionego koreańczyka. Dlatego fajne było jak rok temu dali. W dodatku promocja, że jak się kupiło jakąkolwiek ilośc rp to dostawało się 350 gratis. Wtedy wystarczyło kupić raz RP i miało się odpowiednią ilość RP, aby cieszyć się skinami przez długi, długi czas. W dodatku jak miało się cierplwość i czekało się na promocje to starczało na jeszcze dłużej.

Jezeli jestes juz tym 12-15 latkiem to zamiast chipsow czy fajek zostaw sobie na RP na ktorych tak Ci zalezy bo nie wierze ze w ciagu tygodnia nie uzbieralbys 20 zl gdzie cena chipsow to 4zl + (chyba ze z biedronki to 2 cos , a fajek minimum 5/6 zl ruskich)napewno rodzice daja wam hajs na rozne pierdoly to zamiast jednej pierdoly kup druga w postaci RP i po problemie a nie jeden z drugim pisze ze sie zawiodl w zyciu niema nic za darmo ciesz sie ze i tak niema tu mikroplatnosci i nikt kto ma kase nie jest lepszy wiec aktualnie lol to najlepsza gra i chyba jedyna taka darmowa , a na koniec zadaj sobie pytanie czy wolisz truc sie fajkami czy tez chipsami lub innym gownem czy tez wolisz wydac na RP i jeszcze bardziej cieszyc sie gra? ( i nie wyskakujcie mi tu ze tylko no-lify wydaja kase na gre bo to gowno prawda gra jest gra skoro lubisz przyniej spedzac czas to wrzuc pare zlotowek)

RP nie było rozdawane za darmo nigdy. Rok temu zostało dane w związku z tym, że nowe konta po dobiciu któregoś lvl dostawały 400RP i żeby starzy wyjadacze nie byli poszkodowani, to przyznali im bodaj nawet 450RP. Nie była to świąteczna inicjatywa, a wyrównanie, żeby nikt nie marudził.

RP nie było rozdawane za darmo nigdy. Rok temu zostało dane w związku z tym, że nowe konta po dobiciu któregoś lvl dostawały 400RP i żeby starzy wyjadacze nie byli poszkodowani, to przyznali im bodaj nawet 450RP. Nie była to świąteczna inicjatywa, a wyrównanie, żeby nikt nie marudził.

To cie zaskoczę ,jestem graczem Ligi od Closed Bety i rozdawane były RP za darmo.

PO 1 przed rozdzieleniem serwerów. (Częste crashe , lagi) 400 rp+-

Po 2 na święta w tatmym roku nie dawano za darmo tylko jesli ktos kupil xx rp w sklepie dostawal 400 darmowych

Po 3 kiedys jeszcze rozdawano RP

W tym roku bylo glosowanie co ludzie chca otrzymac na swieta i wybrano skarbiec klasycznych skorek i to jest ten prezent + 50% przecena tych skórek.

Przyklad Tristana Strazak chyba 810 z czego kosztowal kiedys 1620.

Pozdrawiam

A ja was rozczaruje i powiem ,że zamiast rozdawania RP przywrócili niektóre legacy skiny i je potanili ze sporym procentem!

Było głosowanie na forum co miało być w zeszłym roku w grudniu...

I było a nie miało być. Wybrano to co miało najwięcej głosów. :)

Od kad gram w lola a juz troche to trwa, to pamietam ze na swieta albo na nowy rok , riot rozdawal prezenty w 2011 bylo to 400 Rp , a wiadomo czemu w tym roku ( tzn 2012/2013) nic nie dano??

Podejrzewam ze to przez ta opcje co wprowadzili , ze co postac nowa wejdzie to najtansza spadnie w dol o cene Ip??

Albo to ze dodano opcje na swieta z mozliwoscia wysylania Sobie prezentow nawzajem?? ... nie wiem no , a ktos z was wie czemu??