Rp szpedawanie

Witam kupiłem kiedyś karthusa jak był jeszcze po 6.3k kupiłem go za 487rp i chciałbym go sprzedać . I moje pytania .

1.Ile za niego bym dostał?

2.Jak go sprzedać?

Nie mozna sprzedawac postaci...Najwyzej mozesz napisac do nich od lola i wtedy moga ci wymienic i ci oddadza tyle za ile kupiles...Masz 2 tyg czasu na oddanie herosa...Moze robią wyjatki....

Moze robią wyjatki....

może napisze Ci od razu nawet nie próbuj bo nie robią żadnych wyjątków

Riot robi "wyjątki" (dla każdego kto napisze :P). Można zwrócić maksymalnie 3 przedmioty, wszystkie za jednym razem. Jedynym ograniczeniem jest to, że możesz oddać przedmioty zakupione maksymalnie 30 dni wstecz. Czasem można ich lekko oszukać (np. kupiłeś za rp a oddajesz za ip), lecz to zależy kto ci odpisał. Poradnik jak to zrobić jest na polskim forum LoL'a (wyszukaj "refund system").

Wchodzisz na stronę supportu : http://support.leagu...egends.com/home zakładasz konto i dodajesz nowe zgłoszenie.

Temat: Sprzedaż czempionów

Treść:

Login-

Nazwa Przywoływacza-

Serwer-

Zakupy do zwrotu:

- Bohater (np. Leona) - data zakupu

- Bohater (np. Wukong) - data zakupu

- Bohater (np. Xerath) - data zakupu

!MAX 30 DNI OD ZAKUPU!

Nazwa Przywoływacza:(wpisujesz)

Serwer:(tam wybierasz swój)

Kategoria: Biling(Content Refund)

Język: Polski

I zatwierdź

Pamiętaj ten zabieg jest jednorazowy na każde konto w League Of Legends. Sprzedaj czempiony które kosztują min. 3150 i od razu sprzedaj max 3 czempiony.

Możesz też oddawać skiny i bundle (zestaw champion+skin) championów.

Sprzedaj czempiony które kosztują min. 3150 i od razu sprzedaj max 3 czempiony.

Nie wiem czy to porada odnośnie ceny, ale możesz oddawać też tańsze postacie.

@UP

No ale po co sprzedawać te tańsze czempiony? Według mnie lepiej sprzedać 2 czempiony za 3150 i 1 za 6300 to mamy w sumie 12600IP a sprzedanie 3 czempionów za 1350 to dostanie 4050IP. Na te tańsze jest prosto i szybko uzbierać IP.

Witam kupiłem kiedyś karthusa jak był jeszcze po 6.3k kupiłem go za 487rp i chciałbym go sprzedać . I moje pytania .

1.Ile za niego bym dostał?

2.Jak go sprzedać?