Witam kupiłem kiedyś karthusa jak był jeszcze po 6.3k kupiłem go za 487rp i chciałbym go sprzedać . I moje pytania .
1.Ile za niego bym dostał?
2.Jak go sprzedać?
Witam kupiłem kiedyś karthusa jak był jeszcze po 6.3k kupiłem go za 487rp i chciałbym go sprzedać . I moje pytania .
2.Jak go sprzedać?
Nie mozna sprzedawac postaci...Najwyzej mozesz napisac do nich od lola i wtedy moga ci wymienic i ci oddadza tyle za ile kupiles...Masz 2 tyg czasu na oddanie herosa...Moze robią wyjatki....
Moze robią wyjatki....
może napisze Ci od razu nawet nie próbuj bo nie robią żadnych wyjątków
Riot robi "wyjątki" (dla każdego kto napisze ). Można zwrócić maksymalnie 3 przedmioty, wszystkie za jednym razem. Jedynym ograniczeniem jest to, że możesz oddać przedmioty zakupione maksymalnie 30 dni wstecz. Czasem można ich lekko oszukać (np. kupiłeś za rp a oddajesz za ip), lecz to zależy kto ci odpisał. Poradnik jak to zrobić jest na polskim forum LoL'a (wyszukaj "refund system").
Wchodzisz na stronę supportu : http://support.leagu...egends.com/home zakładasz konto i dodajesz nowe zgłoszenie.
Temat: Sprzedaż czempionów
Treść:
Login-
Nazwa Przywoływacza-
Serwer-
Zakupy do zwrotu:
- Bohater (np. Leona) - data zakupu
- Bohater (np. Wukong) - data zakupu
- Bohater (np. Xerath) - data zakupu
!MAX 30 DNI OD ZAKUPU!
Nazwa Przywoływacza:(wpisujesz)
Serwer:(tam wybierasz swój)
Kategoria: Biling(Content Refund)
Język: Polski
I zatwierdź
Pamiętaj ten zabieg jest jednorazowy na każde konto w League Of Legends. Sprzedaj czempiony które kosztują min. 3150 i od razu sprzedaj max 3 czempiony.
Możesz też oddawać skiny i bundle (zestaw champion+skin) championów.
Sprzedaj czempiony które kosztują min. 3150 i od razu sprzedaj max 3 czempiony.
Nie wiem czy to porada odnośnie ceny, ale możesz oddawać też tańsze postacie.
@UP
No ale po co sprzedawać te tańsze czempiony? Według mnie lepiej sprzedać 2 czempiony za 3150 i 1 za 6300 to mamy w sumie 12600IP a sprzedanie 3 czempionów za 1350 to dostanie 4050IP. Na te tańsze jest prosto i szybko uzbierać IP.
2.Jak go sprzedać?