RP za SMS

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale czuję się okradziony przez Riot, ponieważ wysłałem SMS za 61zł, w zamian miałem dostać 1195RP do LoLa, ale pieniądze z telefonu zniknęły, a RP jak nie było tak nie ma, SMSa wysłałem 4 dni temu. Nie mogłem wysłać SMSa potwierdzającego, to znaczy otrzymałem od nich SMS, aby wysłać do nich o treści "PAY" na numer taki jak podali i kasa zniknęła, a ja dostaję komunikat, że numer na który chcę wysłać SMS jest nieprawidłowy i nie mogę go wysłać. Telefon mam z plusa, proszę o pomoc. Pisałem do supportu Boku, ale nie otrzymałem odpowiedzi.

Musisz napisać do:

support@riotgames.com

Przy opisywaniu problemu najlepiej dołącz żeby było szybciej:

Username:

Summoner Name:

Email Address:

Server (US/EU):

No i oczywiście nie rozumiem wydawania pieniędzy komórkowych na marne RP skoro za ~60 zł normalnie miałbyś coś w okolicach 2500 punktów?

Hm nie wpisałeś czegoś źle? Ja, po jednej wpadce, sprawdzam wszystko 10 razy :D Ale skoro wpisałeś wszystko dobrze to napisz do supportu, powinni pomóc jeśli nic nie wypali pozostaje Ci tylko czekać ;/ Na przyszłość, radzę ruszyć dupsko i zalecieć do kiosku czy gdzieś po paysafecarda. Bezpieczny i BARDZIEJ OPŁACALNY

Kupowałem przez SMS ponieważ mam do jutra ważny numer a miałem na nim 70zł i gdybym nie wydał pieniędzy to by przepadły, spróbuję zrobić tak jak poradził Aruthar.

Nie wiem czym jest to spowodowane, ale czuję się okradziony przez Riot, ponieważ wysłałem SMS za 61zł, w zamian miałem dostać 1195RP do LoLa, ale pieniądze z telefonu zniknęły, a RP jak nie było tak nie ma, SMSa wysłałem 4 dni temu. Nie mogłem wysłać SMSa potwierdzającego, to znaczy otrzymałem od nich SMS, aby wysłać do nich o treści "PAY" na numer taki jak podali i kasa zniknęła, a ja dostaję komunikat, że numer na który chcę wysłać SMS jest nieprawidłowy i nie mogę go wysłać. Telefon mam z plusa, proszę o pomoc. Pisałem do supportu Boku, ale nie otrzymałem odpowiedzi.