Nie wiem czym jest to spowodowane, ale czuję się okradziony przez Riot, ponieważ wysłałem SMS za 61zł, w zamian miałem dostać 1195RP do LoLa, ale pieniądze z telefonu zniknęły, a RP jak nie było tak nie ma, SMSa wysłałem 4 dni temu. Nie mogłem wysłać SMSa potwierdzającego, to znaczy otrzymałem od nich SMS, aby wysłać do nich o treści "PAY" na numer taki jak podali i kasa zniknęła, a ja dostaję komunikat, że numer na który chcę wysłać SMS jest nieprawidłowy i nie mogę go wysłać. Telefon mam z plusa, proszę o pomoc. Pisałem do supportu Boku, ale nie otrzymałem odpowiedzi.
RP za SMS
Musisz napisać do:
support@riotgames.com
Przy opisywaniu problemu najlepiej dołącz żeby było szybciej:
Username:
Summoner Name:
Email Address:
Server (US/EU):
No i oczywiście nie rozumiem wydawania pieniędzy komórkowych na marne RP skoro za ~60 zł normalnie miałbyś coś w okolicach 2500 punktów?
Hm nie wpisałeś czegoś źle? Ja, po jednej wpadce, sprawdzam wszystko 10 razy Ale skoro wpisałeś wszystko dobrze to napisz do supportu, powinni pomóc jeśli nic nie wypali pozostaje Ci tylko czekać ;/ Na przyszłość, radzę ruszyć dupsko i zalecieć do kiosku czy gdzieś po paysafecarda. Bezpieczny i BARDZIEJ OPŁACALNY
Kupowałem przez SMS ponieważ mam do jutra ważny numer a miałem na nim 70zł i gdybym nie wydał pieniędzy to by przepadły, spróbuję zrobić tak jak poradził Aruthar.
Nie wiem czym jest to spowodowane, ale czuję się okradziony przez Riot, ponieważ wysłałem SMS za 61zł, w zamian miałem dostać 1195RP do LoLa, ale pieniądze z telefonu zniknęły, a RP jak nie było tak nie ma, SMSa wysłałem 4 dni temu. Nie mogłem wysłać SMSa potwierdzającego, to znaczy otrzymałem od nich SMS, aby wysłać do nich o treści "PAY" na numer taki jak podali i kasa zniknęła, a ja dostaję komunikat, że numer na który chcę wysłać SMS jest nieprawidłowy i nie mogę go wysłać. Telefon mam z plusa, proszę o pomoc. Pisałem do supportu Boku, ale nie otrzymałem odpowiedzi.