Rp

Szukam jakiejś gry w której są serwer Role Playing.Chodzi mi tu o takie typy Jak M&B RP serwer.Gdzie mamy pewnie włosci panów którzy tym zarządzają i odgrywamy pewne postaci RP.Chciałbym coś z nowszą grafiką ,lecz wiem ,że jest to prawie nie możliwe do znalezienia.Dzisiaj tak spojrzałem na Skyrima i pomyślalem ale to by była dobra gra RP.Jak macie jakieś propozycje pisać.

Wiem, ze w GTA San Andreas sa serwery RP ale to nie posiada nowszej grafiki. Nic innego nie przychodzi mi do glowy.

Grałem było Super :> Nowszej rozumiem przez Zeby to nie było 2D :/

Słyszałem coś o Gothic RP. Ale powtarzam tylko słyszałem.

Gothic RP http://midgard-roleplay.pl/

A tutaj ich trailer https://www.youtube.com/watch?v=Arp-5jVuBmM

Nie mam bladego pojęcia czy ten serwer wciąż działa, ani jak działa. Nigdy w żadne komputerowe RP nie grałem, Wiem tylko, że takowy serwer jest :)

W wielu sandboxach jest takie jakby rp. W heaven and hearth z kilkoma graczami można się naprawdę dobrze bawić, jeden może być wojownikiem, drugi farmerem, trzeci górniekiem itd. ale co do grafiki to jest to niezbyt ładne 2d więc raczej odpada.

Zobacze tego Gothica.

Garrys Mod i servery DarkRP, lub inne jego wariacje. W G2MP nikt nie gra, i kompletnie nie ma tam co do roboty (dodali chociaż moby?).

Jak ktoś powiadał wcześniej:Garry's Mod,Face of Mankind

Zapraszam do World of Warcraft na serwer Argent Dawn gdzie gram od paru lat. Serwer stricte Roleplaying, multum ludzi, multum gildii, zakonów - czegokolwiek właściwie w klimatach Fantasy i w oparciu o historię Warcrafta.

Minus - trzeba płacić. Ale za darmo nic sensownego nie dostaniesz, nie łudź się.

Idealna propozycja: Arma 3 Altis Life. Wiedziesz normalne życie zarabiasz, okradasz sklepy etc. Istnieje normalna policja, pogotowie, która posiada specjalnie wyszkolonych graczy, nie jakiś świeżaków, polecam.

Sprawdze tego WoW'a.W Arme 3 na serwerze life grałem.Wszystkie polskie serwery mają wielkie minusy przez co trzeba się często przenosić.

Szukam jakiejś gry w której są serwer Role Playing.Chodzi mi tu o takie typy Jak M&B RP serwer.Gdzie mamy pewnie włosci panów którzy tym zarządzają i odgrywamy pewne postaci RP.Chciałbym coś z nowszą grafiką ,lecz wiem ,że jest to prawie nie możliwe do znalezienia.Dzisiaj tak spojrzałem na Skyrima i pomyślalem ale to by była dobra gra RP.Jak macie jakieś propozycje pisać.