RPG by Niewiara

Na skypie jest coś takiego jak dziel ekrany, pokazuje co akurat robisz. Po co sie bawic w tv :D

Ale nie sądzę żebyś mógł to zrobić na konferencji w kilka osób. Chyba że masz akurat premium na skypie. Skype ma ograniczenia, jeśli masz konferencje, musisz mieć to całe premium. Można tylko rozmowie 2 osób np używać kamerki, jak i dzielić ekran zdaje się.

Niestety tak jak mówi Sparki, do tego potrzeba konta premium.

Wy gracie przez skype lub na forum ;p a ja mam dwa razy w tygodniu sesje z RPG robione Prowadzone przez człowieka z 20 letnim doświadczeniem w te gry ;DD ZABAWA JEST ŚWIETNA PO PROSTU wolę spędzić kilka godzin przy rpg z ludźmi i piwkiem niż z mmo przed monitorem ;D

Good for you..

Fajnie że się chwalisz. Prawie nas zaciekawiłeś...

Wy gracie przez skype lub na forum ;p a ja mam dwa razy w tygodniu sesje z RPG robione Prowadzone przez człowieka z 20 letnim doświadczeniem w te gry ;DD ZABAWA JEST ŚWIETNA PO PROSTU wolę spędzić kilka godzin przy rpg z ludźmi i piwkiem niż z mmo przed monitorem ;D

Urzekło mnie to na prawdę.. Tak się składa, że również mam możliwość gry w realu. Ale to nie znaczy, że nie można grać też za pomocą internetu, ponieważ jest sporo ludzi którzy na grę w realu niestety nie mają możliwości.

Ładnie się zapowiada pisze się na to :) !

Fajnie wiedzieć że na tym forum jest pewna grupa która lubi gry RPG :)

Nie jestem jakimś wyjadaczem ale kręcą mnie takie rzeczy. Jednakże nigdy nie miałem specjalnie możliwości na takie coś przez to gdzie mieszkałem.

Każdy kiedyś zaczynał bądź w przypadku mojej gry zaczną. Spokojnie bez spin damy radę :)

No to kiedy zaczynamy, Niewiaro?

Ja go o to pytam od co najmniej 3 miesięcy :D

Nie ma pośpiechu mamy czas :D

Ja go o to pytam od co najmniej 3 miesięcy

No jutro, na dniach , w przeciągu roku dam ci znać :D

A tak poważnie to już niedługo :):wub:

Chyba wszystko szlak trafił bo teamt umarł :( ...

Nie umarł tylko ttzeba czekać aż Niewiara będzie miał czas.

Trochę wiary w Niewiarę... Czekamy.

Troche wiary w niewiarę XD

Witam. Jako że praca w skrajnie niekorzystnych godzinach się skończyła, to będę miał więcej wolnego czasu. Więc będę mógł oddać się przygotowaniu władców losu. Lecz me pytanie takie jest. Co wy na to by przygotować mały scenariusz dla kilku graczy i w nim poprowadzić sesję tak na 2-3 h :) ?