Czekamy
RPG by Niewiara
Czekamy
Cały czas czekamy
Ciągle czekamy.
Tak, nadal czekamy.
i się nie doczekamy XD
*tik tak*
Przez dwa dni byłem w pracy. Ale coś tam przed chwilą stworzyłem, a jako że to będzie skupione na grze poprzez komunikator, to nie musi być za bogato.
Czyli tak dla podsumowania, bo nie wiem czy ogarniam - wszystkie rzeczy jako tako potrzebne do gry będą na forum, a gra będzie odbywała się na jakimś TS?
Dobra, whatever. Poczytałem forum, wiem już jak do się będzie odbywać.
Niewiara, forum mi się nie pokazuje,
@EDIT, nvm, już dobrze.
No, to już przeczytałem co było do przeczytania i dalej czekam
A więc tak. Teraz wybrać klasy(trzeba je wybrać mądrze). I załatwić jakiegoś Tsa
@Byczasty dałbyś radę załatwić jakiegoś tsa do takich gier?
A jakie są klasy? :S
BTW W jakich godzinach będą sesje? I jak często?
Wszystko masz facosie na forum ale żeby nie wyjść na wrednego dziada
Żołnierz
Gwardzista
Technik
Medyk
Chorąży
Moim zdaniem tylko chorąży wymaga objaśnienia. Otóż będzie posiadać pewną umiejętność która odgoni na pewien czas wszelkie paskudztwo(bestie) od waszej zacnej drużyny
Co do sesji to zależy jak ludzi się będzie kompletować i od czasu nas wszystkich. Chociaż na początku będzie można robić małe krótkie wprowadzenia czyli jeżeli mi nic nie wypadnie to w miarę często . Co do godzin to się dogadamy tak by wszystkim pasowało
Jak nic mi nie wypadnie to już jutro można by rozegrać pierwsze sceny
No kurde, ja mam forum puste :/
Warhammer:Mrok Osnowy IndexLista użytkownikówPamiętnikiSzukajRejestracjaLogowanieNie jesteś zalogowany.Forum jest puste. Informacje o forum Statystyki forum Wszyscy użytkownicy: 5 Wszystkie wątki: 0 Wszystkie posty: 0 Informacje o użytkowniku Ostatnio zarejestrowany: byczsek Użytkownicy online: 0 Goście online: 1 Stopka forum Linki szukania Pokaż nowe posty Pokaż wątki bez odpowiedziPowered by PunBB© Copyright 2002–2008 PunBBPolityka cookies - Wersja Lo-Fi
@EDIT: Dobra, mam, wystarczyło się zalogować :S
Ale ten tego, jutro czeka mnie 10-godzinna podróż, a wyjeżdżam o 12, więc ten tego, jutro odpadam :/
Mogę spróbować załatwić, jak coś dam znać
5.231.55.160
Szukaj mnie po kanałach, ustalimy co i jak
Spoko. Jak będę w domostwie to zajrzę i postaram cię znaleźć
Kurcze. Ja chyba odpadnę. Nie jestem w stanie rozmawiać na TSie..,
Czemu?
Nie mam sprawnych słuchawek, mam głośniki + mikrofon stojący. Momentalne sprzężenie się robi na TSie.