a więc witam chcąc odłamać się troche od mmo poszukuje ciekawej RPG fantasy;) zanim zaczniecie rzucać propozycjami odrazu mowie ze klasyki odpadają takie jak neverwinter,diablo 1/2 , icewind dale ,sacred w wszystkie te gry grałem i mam wspaniałe wspomienia na starcie mowie też ze z nowosci odpada wiedźmin i dragon age , dodam że nie może być to gra turowa;p najlepiej jakieś crpg, action rpg no i jakiś hak'n slash w stylu diablo i odrazu tu odpada Titan quest bo też go przerobiłem z kumplem na multi ;p najlepiej jak by gierka była dostępba w sklepach bądź na allegro
też bym nie pogardził trybem multi coop ale taki single też mozę być o przypomniały mi się jeszcze pare gierek oczywiscie dawn of magic, might and magic , elder scrols ,gothic i risen ;p a jeżeli znacie jakieś dobre rpg na ps2/wii bądź psp też podajcie
Rpg fantasy
Magicka! Nie jest to RPG, bardziej H&S. Dla mnie gierka czysto zaje*ista. Ciekawy system rzucania czarów, dużo DLC, świetny co-op i przede wszystkim masa funu! Takich czysto erpegowych tytułów nie polecę, bo nie wiem co konkretnie tam ma być. Mógłbyś jakoś sprecyzować cechy gry?
Polecam Two Worlds i Two Worlds 2, możesz też spróbować Risen 2 jeżeli jedynka ci się podobał.
Magicka! Nie jest to RPG, bardziej H&S. Dla mnie gierka czysto zaje*ista. Ciekawy system rzucania czarów, dużo DLC, świetny co-op i przede wszystkim masa funu! Takich czysto erpegowych tytułów nie polecę, bo nie wiem co konkretnie tam ma być. Mógłbyś jakoś sprecyzować cechy gry?jeżeli chodzi o moje wymaganie to wystarczą 2 słowa oraz literka "i" pomiędzy nimi czyli magia i miecz;)
Kingdoms of Amalur: Reckoning. Na 100% spodoba Ci się ta gierka, dosłownie muruje inne do ściany o ile mogę tak powiedzieć Mnie osobiście baardzo wciągnęła ta gra. Polecam.
własnie wróciłem ze sklepu i kupiłem magicke przyciągnął mnie jej hak'n slash temat do zamkniecia
a więc witam chcąc odłamać się troche od mmo poszukuje ciekawej RPG fantasy;) zanim zaczniecie rzucać propozycjami odrazu mowie ze klasyki odpadają takie jak neverwinter,diablo 1/2 , icewind dale ,sacred w wszystkie te gry grałem i mam wspaniałe wspomienia na starcie mowie też ze z nowosci odpada wiedźmin i dragon age , dodam że nie może być to gra turowa;p najlepiej jakieś crpg, action rpg no i jakiś hak'n slash w stylu diablo i odrazu tu odpada Titan quest bo też go przerobiłem z kumplem na multi ;p najlepiej jak by gierka była dostępba w sklepach bądź na allegro
też bym nie pogardził trybem multi coop ale taki single też mozę być o przypomniały mi się jeszcze pare gierek oczywiscie dawn of magic, might and magic , elder scrols ,gothic i risen ;p a jeżeli znacie jakieś dobre rpg na ps2/wii bądź psp też podajcie