Tak jak w temacie, poszukuję jakichś ciekawych RPG`ków na PSP, mogą być 2D jak i 3D, mile widziane RPG`ki z zamkniętym światem, coś na zasadzie Dragon Nest, albo c9 Online... I tak z innej beki, jakie ściganki polecacie na PSP...
Z góry dzięki za pomoc...
RPG na PSP
Monster Hunter Freedom Unite.
Jedno z moich ulubionych RPG to Disgaea Afternoon Of Darkness - ciekawa historia, zabawne dialogi oraz klimacik .Mam nadzieje że ten tytuł przypadni ci do gustu.
Final Fantasy Tactic - także mogę polecić z tej samej kategori
Valkyria Chronicles 2 - także ciekawy tytuł przy którym troszkę spędzłem czasu
Monset Hunter Freedom czy jakoś tak
Może gra stara, ale bardzo dobra - zdecydowanie mój ulubiony jRPG - Final Fantasy IX
To jest gra na PSX, ale jest dostępna wersja na PSP.
Co do gier stricte na PSP, to warto zapoznać się z tytułem takim jak: The Legend of Heroes: Trails in the Sky
God Eater Burst, tylko i wyłącznie Setki godzin spędziłem przy tym RPG, wspaniała fabułą, epicki klimat, boskie walki, niesamowity system zbierania rzeczy a później tworzenia z nich wyposażenia. To jest w sumie całkiem podobne do Monster Hunter Freedom Unite, tylko z grafiką bardziej pod anime i cut-scenkami, gorąco polecam
MHFU jak koledzy wyżej, świetna gra. Sam czasami jeszcze pogrywam Do tego Untold Legends też mam i polecam. RPG 2D
Dungeon siege throne of agony
Lord of Arcana, Lord of Apocalypse(niestety, lecz dwójeczka tylko po JAP)
Moze zainteresuje cie Way of The Samurai.
Również mogę polecić z całego serca Monster Hunter Freedom Unite (imo nie ma lepszej gry), jak i God Eater Burst.
Tak jak w temacie, poszukuję jakichś ciekawych RPG`ków na PSP, mogą być 2D jak i 3D, mile widziane RPG`ki z zamkniętym światem, coś na zasadzie Dragon Nest, albo c9 Online... I tak z innej beki, jakie ściganki polecacie na PSP...
Z góry dzięki za pomoc...